Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 #248811 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Nick: Deagle.! Wiek: 15 za rok 16 Doświadczenie (w byciu adminem): spore. Byłem adminem na kilku serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/9 na 10 Staż w CS-sie: 2-3 lata Steam / NonSteam: chwilowo ns ale kupie i będzie Dlaczego Ty: Ponieważ jak gram to nie ma czasami adminów a jak są to zgłaszam na u@ że taki i taki osobnik ma taki i taki cheat. Rozpoznaje wh od aima itp. Jestem uczciwym graczem. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 1h do 3h zależy od dnia. Kontakt: Team Speak 3 skype Link do GameTracker'a: ___________http://www.gametracker.com/player/Deagle.%21/80.72.40.110:27027/ Ps trochę mało h ale nadrobię też posty na forum. Myślę że zostanę adminem albo choć na okres próbny Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 #248816 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Cześć, Widzę Cię dość często na serwerze. Nie sprawiasz kłopotów, nie kłócisz się i wgl. Ale jestem na NIE, powód: - Masz około 300 minut a to jest jakoś 5 godzin (troszeczke mało). - Nie masz 16 lat (mimo wszystko). + Skoro piszesz, że ogarniasz AMXX w skali 8-9/10 to znaczy, że prawie bez problemów ogarniasz pluginy, co mogło by się przydać, bo na serwerze są problemy. * A że nie masz steam, to się nie wypowiadam, bo sam nie posiadam. Tak jak już napisałem wyżej jestem na NIE, pograj jeszcze jakiś czas i wtedy złóż podanie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 #248819 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Jestem na nie grasz tylko po 30 minut dziennie, przegrane 300 minut trochę mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 29 Grudnia 2014 #248860 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Jestem na nie : -widziałem gracza często jak grał na aimie -Mało godzin przegranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 29 Grudnia 2014 #248928 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Na NIE -brak Steam -mało h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 29 Grudnia 2014 #248978 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 29 Grudnia 2014 #248979 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Nie spełniasz wymagań Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi