Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248553 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Witam. Otóż jak w temacie chciałbym prosić o dopisanie do / bądź zmiane 16 punktu w regulaminie COD 200. Chodzi o to że punkt ten odnosi się do teamu TT że sentry guna nie można stawiać w tym i w tym miejscu. Otóż ja dzisiaj będąc w CT na mapce eldorado dostałem bana bodajże od Pana 7aro że postawiłem senry guna na środku mapki z powodem "gun w złym miejscu" samo mówi za siebie że nic o tym w regulaminie wspomniane nie jest Na skargę się to nie nadaje bo przeżyje te pół godziny :) ale w razie co piszę żeby obyło się bez następnych takich sytuacji. Myślę że pozytywnie to rozpatrzycie :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 28 Grudnia 2014 #248557 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 punkt ten został już zmieniony , dzięki za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 28 Grudnia 2014 #248558 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 28 Grudnia 2014 #248559 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi