Mas3lko Napisano 28 Grudnia 2014 #248266 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Data i godzina: Teraz i nie tylko Nick admina/gracza, który zawinił: Blood oraz Perez Dowody: brak ponieważ nie robie ss każdej wiadomości co pisze Świadkowie: Andoy, Lipton, Uzasadnienie: W ogóle jakieś nieogary jak dla mnie pisze 5razy na u@ żeby perez sprawdził gracza i gdy perez dedł popatrzył na gracza może z 10s i pisze że czysty nawet na spec nie poszedł ani nic tylko psisze czysty, Kolejny problem to pisać kolorem XDDDD może nic trudnego ale oni jak dla mnie tego nieogarniają poneważ zostało 20s do konca rudny i pisze żeby napisał KOLOREM CELE a on nic , blood wgl to samo. edit O właśnie przypomniałem sobie jeszcze jakoś pare dni temu pisze zeby napisal cos kolorem a perez co chwile zw wtefy pisze jak by szukał na google albo cos i dalej nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 28 Grudnia 2014 #248273 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 skargi bez dowodow nic nie znacza w takim przypadku mamy slowo przeciwku slowu .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 28 Grudnia 2014 #248276 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Pozwolę sobie dorzucić SS nie wie co to slap/slay ^^ http://iv.pl/images/60279625728262974075.jpg PS. czasami czytacie u@ czasami nie (znaczy Blood wiem że ode mnie raz czytał, a Perez wgl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Grudnia 2014 #248311 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Brak dowodów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Grudnia 2014 #248312 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi