Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248156 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Nie wiem czy to dobry dział ale mam pytanie Dlaczego zawsze jak chcę wejść na forum to muszę się ciągle logować? W sensie dałem zapamiętaj itd. Ale ciągle muszę się logować. Pomocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Grudnia 2014 #248158 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 A jaka masz przeglądarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248180 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248421 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 zmień przeglądarkę mi na opera działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Grudnia 2014 #248439 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Może ustawiłeś wcześniej w chrome by hasło nigdy nie było zapamiętywane dla tej strony, żeby to usunąć zrób tak. Wbijasz w Chrome -> Settings/Ustawienia -> Show Advanced Settings / Pokaż ustawienia zaawansowane -> pod Passwords and Froms / Hasła i formularze masz "Offer to save web passwords." Manage Passwords. Klikasz w to Manage passwords i będziesz miał dwie listy, górna to strony które mają zapisane twoje hasła, a dolna to lista stron na której zaznaczyłeś by nie zapamiętywała twoich haseł. Tutaj usuń MH z listy na dole jeśli jest dodane, wyczyść pliki cookie i cache. Powinno działać. Poł ang, pół pol.. nie chciało mi się po połowie już tłumaczyć Napisz czy zadziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 #249103 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Więc tak. Cthulhu, robiłem według twojej instrukcji, lecz nie zadziałało. A Sylwia, twój sposób zadziałał. Tyle w temacie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi