Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #248114 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Nick:MaTrRiX. Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem):Wystarczające Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Około 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Często jestem na serwerze, a cziterów jest dużo np. wcześniej praktycznie same skany dostawałem, zresztą nie tylko ja. Myślę, że przydam się, ponieważ brakuję adminów na tym serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Około 3-4 godziny góra 5. Kontakt:Forum, steam ''M?Tr?iX.'' Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/MaTrRiX./80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #248138 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Jestem na Tak -zgłasza mi często na u@ jak i na Steamie -ogarnięty -Steam -Kulturalny -brakuje adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #236604 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 1. Brak Adminów Na Serwie. 2. Ma Steam. 3. Ogarnięty. 4. Często Go Widzę Na Serwie. Jak Najbardziej Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 29 Grudnia 2014 #248977 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi