Gracjan Wojtasiak Napisano 26 Lutego 2016 #402581 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Dnia 23.luty.2016 rok dostałem bana na serwerze DD2 + DM [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1224868409' [AMXBans] Your IP: '37.7.62.202' [AMXBans] ======================================= Moja nazwa to : fnatic.MSi Xizt I piszę , żebym wstawił ss suuuper admin się popisał , bo w żadnym folderze nie mam ss radze przejrzeć demko ! Ponieważ jestem czysty , a administarator banujący mnie raczej nie wiedział co robi , ponieważ nie mam ss To jest odwołanie... od bana !!!! Jeżeli macie jakieś wątpliwości , proszę przejrzeć demko z mojej gry !! dziękuje za uwage miłego dnia wasz król ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z jak z Napisano 26 Lutego 2016 #402582 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Jak jest taki powód to ssy robione są automatycznie.. do tego nie ten dział :-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKielon Napisano 26 Lutego 2016 #402584 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Poza tym miałeś 48h na wrzucenie ss'ów, czas by to zrobić dawno minął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Lutego 2016 #402591 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Lutego 2016 #402595 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 http://multi-head.pl/index.php/topic/83847-wazneee/#entry442635 Zostawię bez komentarza. Możesz zrobić 100 reklam. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Lutego 2016 #402596 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi