Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247761 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Nick: Maruda kocha Smerfetke ;3 Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:2007 Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty:Poniewaz gdy nie ma zadnego admina na serwie to jest masakra,lataja odpaly i nie da rady grac mysle ze sie nadam bo wiem co i jak oraz potrafie odróżnić czita od normalnego gracze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:caly dzien siedze na serwie Kontakt:steam/pw Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Maruda%20kocha%20Smerfetke%20%3B3/185.36.170.7:27028/ Wiem ze mam malo godzin ale obiecuje ze to da sie wszystko nadrobic Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247772 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Wszystko jest git, tylko te godziny jak bys nadrobil to bylo by owiele lepiej ja byłbym na tak ale niech h@ to zdecyduje czy dalaczysz do nas z ta mala zalegloscia czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247867 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Jestem na tak wszystko jest dobrze znam go dosyć długo jest miły i ogarnięty a godzinki idzie łatwo nabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247872 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Na tak: - Widze go na servie - zglasza czity na u@ -miły -kulturalny - Nada sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 27 Grudnia 2014 #247962 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Dobij do 30 h i poproś kogoś z wyższych o otwarcie podania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 27 Grudnia 2014 #247963 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 31 Grudnia 2014 #250349 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362075 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina DD2/INF" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi