Andoy Napisano 27 Grudnia 2014 #247540 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Nick cheat`era:Chowajlufe Godzina, data zdarzenia: kilka min.temu Mapa:dd2 Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://www13.zippyshare.com/v/47213525/file.html STEAM_ID/IP cheat`era: Chowajlufe STEAM_2:0:973803345 79.185.109.60 Nonsteam ZmienneIP Uzasadnienie: WH. Kilka minut demka, nagrywałem z włączonym WH więc nie wiem jak by to wyglądało kiedy ktoś by oglądał bez także zalecam włączyć Na gołe oko nie widać tego ale wystarczy ruszyć lekko głową i widać jak "gracz" włącza celownik broni jeszcze nie wychodząc zza ścian. W jednej z rund kiedy przechodzi po respie ct widać kiedy się zatrzymuje bo zauważa że gość z CT zeskakuje do niego. W sumie co tu dużo śpiewać, wystarczy ruszyć wyobraźnią, po prostu gość stara sie żeby nie było zauważalne. @edit mały szkoda że nie nagrałem kolejnych rund bo dopiero co włączyłem CSa a od razu widziałem jak perfidnie "gonił" kogoś przez ściane celownikiem... w razie wątpliwości HLTV nagrywa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 27 Grudnia 2014 #247654 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 gracz zbanowany na serwerze mimo to dzieki za zgloszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 27 Grudnia 2014 #247655 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi