Guest Guest Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Nick:GerarDzRiwi Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem na paru serwerach adminem. Miałem nawet własny serwer ze znajomym. Znajomość AMXX (W skali 1-10):4-5 Kwestia Przypomnienia Staż w CS-sie:Licząc przerwy 2-4 lata Steam / NonSteam:Chwilowo Non Steam ale mam zamiar w Styczniu Kupic. Dlaczego Ty:Chce żeby na Serwerze grało się lepiej. Bo dzisiaj jak rano weszłem to było aż nie dało rady grac. Chce pomóc w utrzymaniu porządku na Serwerze. Chyba każdy gracz chce żeby na serwerze panował Spokój oraz Kultura. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-7H Kontakt:PW na Forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaboom!. Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Jestem na nie. - Brak linku do GT - Brak steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Na NIE: -brak linku do GT -brak steam (jeśli w styczniu kupisz to wtedy złóż podanie) -dziś się zarejestrowałeś... nie sądzisz że cię nikt nie zna? byle komu admina się nie daje:) Taka rada kup steam i daj się trochę poznać a może uda ci się dołączyć do grupy adminów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Następny, który ledwo wbił na serwer dobił 70 minut i od razu adminem chce być. Ludzie cierpliwości, jestem na nie. gametracker: http://www.gametracker.com/player/GerarDzRiwi/80.72.34.124:27034/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...