Gość Guest Napisano 25 Grudnia 2014 #246748 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Nick: Maksymilian (Wcześniej Maxus) Wiek: 16 lat Doświadczenie: Byłem administratorem na kilku serwerach w innych grach. Orientuje się w obowiązkach i pracy admina. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Znam podstawowe komendy admina takie jak : sm_kick, sm_ban, sm_admin, sm_mute, sm_silence i z tego co wiem z amx jest podobnie. Nie wiem jak to ocenić. Staż w CS-ie: W CS:GO gram od marca 2014 roku. Łącznie przegrałem około 500h. Na serwerze zajmuję aktualnie 16 miejsce (Według toplisty serwera). Steam: http://steamcommunity.com/id/maxuswtp/ Dlaczego Ja: Na serwerze przebywam dosyć często. Znam regulaminy. Jestem spokojną osobą i nie lubię agresji, kłótni oraz wyzywania. Często trafiam na momenty gdy na serwerze panuje chaos i akurat nie ma nikogo kto może mu zaniechać. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W dni wolnę potrafię naprawdę przynołlajfić jednak na codzień to około 2-3h. Na serwerze gram od ok. 3 miesięcy. Kontakt: Steam PW (Praktycznie cały czas jestem online i staram się odpowiadać w miarę szybko) GameTracker: - http://www.gametracker.com/player/Maxus/91.185.185.20:28075/ - http://www.gametracker.com/player/Maksymilian/91.185.185.20:28075/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Grudnia 2014 #246761 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Jestem na tak ale też do tego byłeś już wcześniej adminem ? Bo masz skina na serverze jak admin, wyśle że masz nawet uprawnienia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Grudnia 2014 #246767 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Jestem na tak ale też do tego byłeś już wcześniej adminem ? Bo masz skina na serverze jak admin, wyśle że masz nawet uprawnienia/ Nie jestem adminem poprostu kupiłem Vipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoT1Kkkk Napisano 25 Grudnia 2014 #246811 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Jestem na TAK, czesto grasz na serwerze zawsze radosny i żadnego zlamanego regulaminu podtwierdzam, gra od 3 miesięcy, od pierwszego dnia na serwerze nie widzialem żeby kłócil się z kimś. p.s. Cocaine Makes Me Feel Good Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #246913 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 mysle ze mozna dac szanse ;0 wymagania spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #247148 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 mysle ze mozna dac szanse ;0 wymagania spelnione Jak nie gracie na serverze chyba że Cię nie pamietam, to po co się wpierdzielaja juz ktores podanie, nie grasz nie wypowiadaj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #247291 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Jestem na TAK! +Często Na Serwerze + Wiek + Doświadczenie + Wymagania Spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #247304 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Jestem na taK ) pozderki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 29 Grudnia 2014 #248862 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Masz moje TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2015 #254094 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi