Gość Guest Napisano 26 Lutego 2016 #402459 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Wzór skargi (data i godzina):10:05 Nick admina/gracza, który zawinił:badek,mala. Dowody:caly team Ct/Brak ss-ow obrazal na micro. Świadkowie:team Ct Uzasadnienie:Czy admin moze ponizac i nasmiewac sie z graczy? czy to w taki sposob ma on swiecic przykladem? Pani mala nawet nie upomniala go chociaz obrazal mnie przez dobre pare minut+grozil banem jak odwiedzialem mu zeby sie odpierdolil i zajal swoja gra,domagam sie natychmiastowego UB+Surowe ukaranie tego osobnika Taki Typ czlowieka nie nadaje sie na admina,prosze graczy ktorzy grali w tej godzinie w teamie ct o wypowiedzdenie sie w temacie bo tak to nie moze pozostac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 26 Lutego 2016 #402460 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Jak Cię obrażałem? Na gali zacząłeś płakać, że blokuje Cię , odpowiedziałem, żebyś staty zresetował jak przy każdej rundzie to robisz. To zacząłeś mnie wyzywać. Poza tym ładnie to tak obrażać inną osobę przy opiekunie serwera? Dorośnij, rozpędź się i pierdolnij baranem o ścianę, może wtedy nabierzesz kultury do starszych. http://scr.hu/7qft/5jk1l Tak prowokowałem Cię, bo wiedziałem, że jesteś dziecinny, a nie wyzywałem http://scr.hu/7qft/ha59r http://scr.hu/7qft/gm95j Za te wyzwiska powinienem Ci perma wlepić dzieciaku. Sam nie masz dowodu, chodzisz przecież do gimnazjum :acute: Brak dowodów, wiec po co skarga? :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2016 #402466 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 czekamy na wypowiedz innych graczy ktorzy byli w tym czasie,twoje panoszenie sie na serwie nie zna granic I prosze o nie zamykanie Tego posta Pierwszy prowokowales mnie przez dobre pare minut po czym odburknalem Kazdy normalny czlowiek odpowiedzial by to samo na wysmiewanie sie z niego przy innych osobach I nie ja ciebie blokowalem lecz ty mnie (mniejsza o to) +dowod ze steam od innej osoby nie wnosi nic do tego iz ty mnie obrazales,pomyliles zrodla Jestes adminem "starszym" i prowokujesz graczy aby nabic sobie konto zbanowanych graczy w sezonie? zalosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 26 Lutego 2016 #402469 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Porobiony proszę o dowody Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 26 Lutego 2016 #402472 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Dowodów brak za to na steam u Czarnej dałeś popis kultury, nie potrzebni są gracze aby się wypowiadać bo każdy może zawołać neutralnych kolegów i prosić o poparcie. Badek adminuje na sieci od kilku lat i nie ma potrzeby nabijania banów, ktoś zachowuje się jak burak to bana dostaje, proste. Bez ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 26 Lutego 2016 #402473 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi