Gość Guest Napisano 26 Lutego 2016 #402459 Napisano 26 Lutego 2016 Wzór skargi (data i godzina):10:05 Nick admina/gracza, który zawinił:badek,mala. Dowody:caly team Ct/Brak ss-ow obrazal na micro. Świadkowie:team Ct Uzasadnienie:Czy admin moze ponizac i nasmiewac sie z graczy? czy to w taki sposob ma on swiecic przykladem? Pani mala nawet nie upomniala go chociaz obrazal mnie przez dobre pare minut+grozil banem jak odwiedzialem mu zeby sie odpierdolil i zajal swoja gra,domagam sie natychmiastowego UB+Surowe ukaranie tego osobnika Taki Typ czlowieka nie nadaje sie na admina,prosze graczy ktorzy grali w tej godzinie w teamie ct o wypowiedzdenie sie w temacie bo tak to nie moze pozostac.
Bad ek` Napisano 26 Lutego 2016 #402460 Napisano 26 Lutego 2016 Jak Cię obrażałem? Na gali zacząłeś płakać, że blokuje Cię , odpowiedziałem, żebyś staty zresetował jak przy każdej rundzie to robisz. To zacząłeś mnie wyzywać. Poza tym ładnie to tak obrażać inną osobę przy opiekunie serwera? Dorośnij, rozpędź się i pierdolnij baranem o ścianę, może wtedy nabierzesz kultury do starszych. http://scr.hu/7qft/5jk1l Tak prowokowałem Cię, bo wiedziałem, że jesteś dziecinny, a nie wyzywałem http://scr.hu/7qft/ha59r http://scr.hu/7qft/gm95j Za te wyzwiska powinienem Ci perma wlepić dzieciaku. Sam nie masz dowodu, chodzisz przecież do gimnazjum :acute: Brak dowodów, wiec po co skarga? :facepalm:
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2016 #402466 Napisano 26 Lutego 2016 czekamy na wypowiedz innych graczy ktorzy byli w tym czasie,twoje panoszenie sie na serwie nie zna granic I prosze o nie zamykanie Tego posta Pierwszy prowokowales mnie przez dobre pare minut po czym odburknalem Kazdy normalny czlowiek odpowiedzial by to samo na wysmiewanie sie z niego przy innych osobach I nie ja ciebie blokowalem lecz ty mnie (mniejsza o to) +dowod ze steam od innej osoby nie wnosi nic do tego iz ty mnie obrazales,pomyliles zrodla Jestes adminem "starszym" i prowokujesz graczy aby nabic sobie konto zbanowanych graczy w sezonie? zalosne
~Czarna~ Napisano 26 Lutego 2016 #402469 Napisano 26 Lutego 2016 Porobiony proszę o dowody Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego.
Malu Napisano 26 Lutego 2016 #402472 Napisano 26 Lutego 2016 Dowodów brak za to na steam u Czarnej dałeś popis kultury, nie potrzebni są gracze aby się wypowiadać bo każdy może zawołać neutralnych kolegów i prosić o poparcie. Badek adminuje na sieci od kilku lat i nie ma potrzeby nabijania banów, ktoś zachowuje się jak burak to bana dostaje, proste. Bez ub
Malu Napisano 26 Lutego 2016 #402473 Napisano 26 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
26 Lut
6
Najaktywniejsi w tym temacie
Malu 2 posts
Bad ek` 1 post
~Czarna~ 1 post