PaN_PiQuS Napisano 25 Grudnia 2014 #246616 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 w razie czego chciałem poinformowac że bedę miał inne IP niż zawsze, poniewaz się wyprowadziłem i mam innego neta. Czasem mogę grac na starym IP bo mój brat pewnie czasem wejdzie. Pisze ten post żeby uniknąć zbędnych banów za podszywkę. W najbliższym czasie chciałbym także zmienić hasło na mój nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 25 Grudnia 2014 #246623 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 25 Grudnia 2014 #246625 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi