Gość Guest Napisano 25 Grudnia 2014 #246590 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Data i godzina: 17:35 dzis Nick admina/gracza, który zawinił: Sasanik Dowody:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Sasanik. [AMXBans] There are 23 minutes and 54 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : eddard stark [AMXBans] Reason : ' miny drzwi ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 640371 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.11.226.153 ' [AMXBans] =============================================== Świadkowie: caly serwer Uzasadnienie: wszedlem na serwer(italy) i dobrze mi szlo mi stawialem w przejsciach( tam gdzie jest dozwolone) i braklo mi do nuke 3 fragow i zostalem zbanowany poniewaz wszyscy wpadali w moje miny itd. mam nadzieje, że zareagujecie poniewaz klasy wy robicie i kazdy moze grac czym chce, a regulaminu nie złamałem a bana dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 25 Grudnia 2014 #246658 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Admin Sasanik proszony jest o przedstawienie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #246974 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Prosze o to ss z miejscem gdzie staly miny http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0aab45a0e1d93c1d.html 2 mialem jeszcze z drogimi drzwiami ale gdzies zapodzialem pozdrawiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #247000 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Ban zostaje skarga nie słuszna temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Grudnia 2014 #247008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi