Gość Guest Napisano 25 Grudnia 2014 #246216 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Nick cheat`era: Boom i kapitan Godzina, data zdarzenia: 14:20 2014-12-25 Mapa: de_lidl czy jakoś tak Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://www46.zippyshare.com/v/44127939/file.html [DEMKO] STEAM_ID/IP cheat`era: Cholera i tu mam problem bo jak miałem ich ip to dostałem blue screena i po chuju z tym. Nie wiem czy wy jakos możecie to sprawdzić w GT albo w jakimś AMX czy coś, no ale kurde nie mam.. Uzasadnienie: Perfidnie widać jak dwaj gracze latają na Aimie i WH, psują grę innym, a nawet jeden z nich ten Boom jest pierwszy w topce na serwerze.. >.< Zrekrutujcie coś adminów bo porażka totalna jest z tymi cheaterami na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Grudnia 2014 #246215 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Bez ip lub steam id nie dodamy bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 27 Grudnia 2014 #247647 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 znajdziesz IP podeslij mi na pw dodam bana do tego czasu admini na serwerze pewnie go zbanuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 27 Grudnia 2014 #247648 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi