Gość Guest Napisano 25 Grudnia 2014 #246219 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 http://multi-head.pl/topic/44678-ssy-cod-mod-400-lvl/ -Miałem wstawić ss'y lecz admin stwierdzi że za duży przeskok czasu i UNBANA nie otrzymałem http://multi-head.pl/topic/44660-nies%C5%82uszny-ban-cod-mod-400lvl/ -tutaj odwołanie od bana Mam pytanie czy nawet bo dwóch odmowach otrzymania UNBANA mam szansę jeszcze go dostać? Są święta więc chciałbym sobie pograć jednak nie ma żadnych serverów oprócz waszych na poziomie. W pierwszym linku (powyżej) w "komentarzach" można wywnioskować iz miałem problemy z wstawieniem ss'ów jednak koniec końców wstawiłem je.CZY MAM JESZCZE SZANSĘ ZAGRAĆ NA WASZYCH SERVERACH? P.S Przeskok czasu nie wynikał tylko z tego,że po prostu nie umiałem ich wstawiać a z tego że zippyshare nie chciał mi generować linków i musiałem szukać innej strony związanej właśnie z generowaniem linków oprócz tego RAR nie współpracował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 25 Grudnia 2014 #246516 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Teraz żeby dostać UB musisz zrobić 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 25 Grudnia 2014 #246517 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Teraz żeby dostać UB musisz zrobić 100 reklam. Sorka lag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Grudnia 2014 #246672 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Dodam, że jest to jednorazowa szansa. Do dzieła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Grudnia 2014 #246673 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi