Gość Guest Napisano 23 Grudnia 2014 #245778 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Witam bardzo ciepło w ten jakże gwieździsty wieczór. Ja tylko chciałem bardzo podziękować wszystkim za wspólnie spędzony czas (łącznie ponad 9 miesiecy), poznałem tutaj wiele bardzo ciepłych (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) ludzi i w sumie trochę mi żal tego, że nawet nie zostałem powiadomiony przez kogokolwiek ( i nie mówię tutaj o czerwonych bo wiem że chłopaki macie 13 innych serwerów do ogarniecia) o utracie rangi. Nie żywię urazy ale sądzę, że takie rzeczy jednak powinno sie wyjaśniać bezpośrednio. Mimo wszystko bardzo dziękuje wszystkim za wspólnie spędzony czas, ciesze sie że mogłem Was poznać i nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wam pogodnych, Wesołych Świąt. Z serdecznymi pozdrowieniami w stronę Meli, Słodziaka, Aquaxa, N-tego, Angeli i całej pokręconej ekipie administracji. #peace and love Piff n' paff. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Grudnia 2014 #245846 Administrator Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Trzymaj się. Mam nadzieje, ze nie uciekasz od nas. Z taka rzeczą proszę do tego, co zarządził odebrania rangi hehe Wszystkiego Najlepszego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 24 Grudnia 2014 #245883 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 No mam nadzieje że będziesz grał i że poprawisz aktywność na serwerze byś mógł znowu być adminem ffa jesteś dobrym adminem tylko no ta aktywność cholerna, gdzie rozumiem że trudno jest znaleźć czas a co gorsza siły... Wesołych Spokojnych Świąt no i dozobaczyska mordo na serwerze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Grudnia 2014 #245987 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Nie zganiałbym tego na opiekuna serwera. Wszyscy dobrze wiemy, jakie panują u nas zasady. Miałeś wszystko na bieżąco przedstawiane w odpowiednim dziale i temacie. Dzięki za współpracę. Zawsze będziesz u nas mile widziany. Wesołych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Grudnia 2014 #246628 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Nie chce robić igieł z wideł bo nie warto szczególnie że naprawde ostatnimi czasy nie mam czasu pogodzić wszystkiego razem z pracą i studiami, ale z tego co widziałem to ostatnio aktualizacja ostrzeżeń była pare dni temu i wówczas otrzymałem 'pomarańczowe' ostrzeżenie a po kilku dniach już nie miałem praw administratora. Aktualizacja co 3 dni? #aquax, pewnie że nie uciekam mordo - gdy tylko znajdę chwilę zawsze sie pojawiam WESOŁYCH :*! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #246911 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Trzymaj sie wesolych swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi