Skocz do zawartości

Jak kupić prezerwatywy? Bagno, borsuki i 2 batoniki.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Imię: Adrian

Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Steam:RELOP  TS:RELOP

Staż na forum: Wystarczająco długi.

Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Miałem tutaj Redaktora i Recenzenta. 

Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Za dużo do wymieniania, trochę tego było. 

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 9

Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Jak będzie mi się strasznie nudziło to napiszę. 

Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie):

Zanim to włączysz podejdź do tego z dużym dystansem

! Jest to żałosna dyskusja przeprowadzona przez chorych ludzi, do tego beznajdziejnie powycinana, ale opowiadanie w 12:00 minucie tak dobre, że aż łezka w oku leci. 

[align=center]http://www11.zippyshare.com/v/w1L8xw3S/file.html[/align]

Marta - @Mart_Verum

Aleksander - @neutron

Karol - @Freezu

Damian -

Adrian - @#RELOP

Napisano

Krótko i na temat, forma wywiadu bardzo mi się podoba (sam wywiad też)  :nynek:

Jestem za daniem szansy Relopowi, ponieważ:

- Ma dużo pomysłów

- Ortografia na wysokim poziomie

- Był już redaktorem na MH

Jeśli forma taki wywiadów się przyjmie to mam nadzieje, że wstawisz jeszcze nie jeden taki głosowy wywiad.

Napisano

Jak najbardziej na tak, jesteś chłopakiem z wielką wyobraźnią i poczuciem humoru. Wywiad ten jest dosyć bekowy, aczkolwiek bardzo mi się podoba.

Ortografia na wysokim poziomie, kultura, doświadczenie, dużo pomysłów. :D

Pozdrawiam was mordeczki, przepraszam za mój denerwujący dzwonek sms i wulgaryzmy, ale to tylko dla żartu! ^^

Na tak!!

Napisano

Chciałabym bardzo zobaczyć artykuły Twojego autorstwa . Poza tym kulturka jest, doświadczenie jest, ortografia, gramatyka również. Myślę,że dasz radę, masz moje TAK. Czekam bardzo na tego typu wywiady! Pozdrawiam ;)

Napisano

Ciekawie zapowiadają się te twoje wywiady. Wymagania spełniasz, masz ciekawe pomysły. 

Wywiadzik wyszedł nieźle, tylko kultury zabrakło :) szczególnie u ale na to można oko przymknąć.

Jestem na TAK.

@ wiem :)

Napisano

Jak najbardziej jestem na tak! Osoba bardzo sympatyczna, ogarnięta i jestem pewna, że nada się na to stanowisko :D 

Co do artykułu: świetny pomysł, można było się pośmiać :D 5!

Napisano

Wywiad bagiennie beznadziejny, Ciebie nie lubie, masz niskie poczucie humoru i w ogole nie da sie z Toba gadac.

Oczywiscie, ze jestem na tak! Jedna z tych rzeczy wymienionych jest prawda :P

Nadal nie moge uwierzyc w to, ze: 1) mam 26 lat 2) w ten durny wywiad!

Poczekajmy na kolejne glosy.

A tak zupelnie serio, to ja widze Ciebie w naszym skladzie. Jesli bedziesz mial ochote robic takie wywiady, to pamietaj, zeby wziac do nich madrzejszych ludzi (a to nie problem :D) i smigamy :D

P.S. Zapomnialam dodac, ze jeszcze pozdrawiam Magde Gessler :(

Napisano

Te prymitywne dowcipy, mongolskie dialogi. Nie radze przebywać w pokoju, którym są nagrywane tego typu (COŚ)

Jestem na Tag

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,
Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...