#RELOP Napisano 25 Lutego 2016 #402293 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Imię: Adrian Wiek: 17 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Steam:RELOP TS:RELOP Staż na forum: Wystarczająco długi. Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Miałem tutaj Redaktora i Recenzenta. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Za dużo do wymieniania, trochę tego było. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 9 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Jak będzie mi się strasznie nudziło to napiszę. Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Zanim to włączysz podejdź do tego z dużym dystansem ! Jest to żałosna dyskusja przeprowadzona przez chorych ludzi, do tego beznajdziejnie powycinana, ale opowiadanie w 12:00 minucie tak dobre, że aż łezka w oku leci. [align=center]http://www11.zippyshare.com/v/w1L8xw3S/file.html[/align] Marta - @Mart_Verum Aleksander - @neutron Karol - @Freezu Damian - Adrian - @#RELOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 25 Lutego 2016 #402297 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Jestem na tak, bo kolesiostwo. :wub: Tak na poważnie, warto przyjąć Relopa, bo ma masę fajnych pomysłów i na pewno ogarnie funkcję redaktora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 25 Lutego 2016 #402308 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Krótko i na temat, forma wywiadu bardzo mi się podoba (sam wywiad też) :nynek: Jestem za daniem szansy Relopowi, ponieważ: - Ma dużo pomysłów - Ortografia na wysokim poziomie - Był już redaktorem na MH Jeśli forma taki wywiadów się przyjmie to mam nadzieje, że wstawisz jeszcze nie jeden taki głosowy wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 25 Lutego 2016 #402319 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Jestem na Tak. Był redaktorem i dobrze się z obowiązków wywiązywał. Podoba mi sie podanie. Ortografia na poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Lutego 2016 #402324 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Kolejny łabałbał co dopiero wrócił i już podanie :wall: 2 dni na forum trochę mało. Dawno się udzielałeś na forum, bardzo dawno. Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 25 Lutego 2016 #402336 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Jak najbardziej na tak, jesteś chłopakiem z wielką wyobraźnią i poczuciem humoru. Wywiad ten jest dosyć bekowy, aczkolwiek bardzo mi się podoba. Ortografia na wysokim poziomie, kultura, doświadczenie, dużo pomysłów. Pozdrawiam was mordeczki, przepraszam za mój denerwujący dzwonek sms i wulgaryzmy, ale to tylko dla żartu! ^^ Na tak!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 25 Lutego 2016 #402337 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Zdecydowanie za wcześnie to podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 25 Lutego 2016 #402342 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Chciałabym bardzo zobaczyć artykuły Twojego autorstwa . Poza tym kulturka jest, doświadczenie jest, ortografia, gramatyka również. Myślę,że dasz radę, masz moje TAK. Czekam bardzo na tego typu wywiady! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 25 Lutego 2016 #402348 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ciekawie zapowiadają się te twoje wywiady. Wymagania spełniasz, masz ciekawe pomysły. Wywiadzik wyszedł nieźle, tylko kultury zabrakło szczególnie u ale na to można oko przymknąć. Jestem na TAK. @ wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 25 Lutego 2016 #402351 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 hhuwniez jestem na tak. fajna fołma wywiadu. moze to łelop zajął by sie wywiadami glosowymi?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 25 Lutego 2016 #402354 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Jak najbardziej jestem na tak! Osoba bardzo sympatyczna, ogarnięta i jestem pewna, że nada się na to stanowisko Co do artykułu: świetny pomysł, można było się pośmiać 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 25 Lutego 2016 #402368 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Na tak +Ortografia +Doświadczenie +Kultura Jestem pewny ze sobie poradzi, Powodzenia :like: Najlepszy wywiad jaki widziałem XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 25 Lutego 2016 #402371 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Wywiad bagiennie beznadziejny, Ciebie nie lubie, masz niskie poczucie humoru i w ogole nie da sie z Toba gadac. Oczywiscie, ze jestem na tak! Jedna z tych rzeczy wymienionych jest prawda Nadal nie moge uwierzyc w to, ze: 1) mam 26 lat 2) w ten durny wywiad! Poczekajmy na kolejne glosy. A tak zupelnie serio, to ja widze Ciebie w naszym skladzie. Jesli bedziesz mial ochote robic takie wywiady, to pamietaj, zeby wziac do nich madrzejszych ludzi (a to nie problem ) i smigamy P.S. Zapomnialam dodac, ze jeszcze pozdrawiam Magde Gessler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rox Napisano 26 Lutego 2016 #402691 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Te prymitywne dowcipy, mongolskie dialogi. Nie radze przebywać w pokoju, którym są nagrywane tego typu (COŚ) Jestem na Tag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 26 Lutego 2016 #402803 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 WITAMY W HEDAKCJI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 26 Lutego 2016 #402804 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 27 Lutego 2016 #402827 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Ręce opadają :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi