MasujDzika Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Nick: Music Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Pełniłem na tym serwerze tą funkcję, więc Ci co mnie znają wiedzą jak sobie radze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: Steam ? Dlaczego Ty: No to zaczynając postanowiłem odejść z posady admina z braku czasu do gry, teraz mam go więcej i myślę że przydam się tu znowu. Nigdy nie było na mnie żadnych skarg ani nic w tym rodzaju Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2H + Kontakt: Steam, pw na forum Link do GameTracker'a: www.gametracker.com/player/Music/80.72.34.124:27034/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Music dobrze się z tb gada i jesteś miłym sympatycznym człowiekiem. Steam+ Wiek+ Kultura+ Godziny+ Więc daje duże TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Take Buty:. Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Ogromne tak! -Warunki spełnione -Pracowałeś tu, pamiętam że spełniałeś swoją funkcję -Jesteś bardzo w porządku gość Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 nie lubie Cie ale TAK haha pamiętam jak denerwowałeś przed zmianą paczki i w ogóle dalej denerwujesz tą klasą co grasz no ale cóż malo adminow a mulisz teraz widze hah takkk :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Na TAK: +Pamiętam cię i dobrze sprawowałeś swoją funkcję +Steam +Wiek Tylko można życzyć powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livio Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 tez jestem na tak dobrze sie sprawował jak jeszcze bylem adminem i teraz tez dobrze sie zachowuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Ooooooo nieee tylko nie on, dajcie mu bana, to jest bot, on mnie w topce przegania! Oczywiście wielkie TAK, był już tu adminem, dobrze się sprawuje, zgłasza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Myślę, że mogę na Ciebie liczyć i będziesz się sprawował jak na Ciebie przystało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub [email protected] w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...