Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244664 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Chciałbym złożyć podanie o admina na serwer Multi-head.pl cod mod 45k LEGENADRY ! Siema ! Jestem Hubert. Mam 16 lat interesuje się siatkówka oraz M M A. Jestem cierpliwy oraz bardzo wytrzymały radze sobie z każdy najtrudniejszym problemem. Staram się pomagać innym kiedy tylko mogę. Jeżeli chodzi o ortografie to akurat z tym nie mam żadnych problemu . Zapomniałbym dodać , iż jestem bardzo kulturalny wobec kolegów , przyjaciół oraz innych ludzi oraz wśród nieznajomych . Może też rzec , że mam spore poparcie wśród graczy Mam nadzieję mam moja praca was przekona , że nadaję się na opiekuna ( admina ) serwera. Kontakt : GG: 52388986 PS : Nie mam mikra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Grudnia 2014 #244667 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Rekrutacja" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi