Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> Podanie o admina

Lyubov

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Lyubov

Doświadczenie (w byciu adminem):Miałam kiedyś admina na DiabloModzie, oraz byłam administratorem serverach FFA i 4FUN przez rok.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3 - jest to kwestia przypomnienia, ponieważ miałam długą przerwę w grze

Staż w CS-sie: W CS'a gram już ponad 4 lata na przeróżnych serverach. Od samego początku Steam

Steam / NonSteam: STEAM_0:0:32859785 

Dlaczego Ty: Często kiedy jestem na serverze, a jest cziter to nie ma żadnego administratora. Jest to wielkie utrudnienie dla graczy. Wielokrotnie zdarzało mi się zgłaszać cziterów na czacie administratorów bądź pisać do nich na steam, że zaistniała taka sytuacja. Jeśli byłabym administratorem można by było uniknąć takich sytuacji, a cziter zostałby odrazu ukarany

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 2-3 h głównie wieczorami

Kontakt: Steam

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Lyubov/80.72.40.110:27026/

Ja też jestem na tak, ogarnięta, aktywna.. W sumie razem z Kamilem chcieliśmy namówić Lyubov do tego by pomogła nam w ogarnianiu servera :) Poczekamy czy ktoś jeszcze się wypowie.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...