Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2014 #244060 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Nick: Wiek: 16 lat Doswiadczenie(w byciu adminem): w cs 1.6 bylem adminem na okolo 7 serwerach,w GO jeszcze nie bylem. Znajomosc AMXX(1:10):6 Staz w cs-ie:cs1.6 4 lata,w GO okolo 2 tygodnie Steam/non steam: steam Dlaczego ty:poniewaz jestem osoba spokojna,mam duzo wolnego czasu, Czas jaki dziennie poswiecasz na CS-a: zalezy od tego ile mam wolnego czasu,ale okolo 2-3 godziny dziennie Kontakt: steam,pw Link do gametrackera:http://www.gametracker.com/player/%3COsmi%3E/91.185.185.20:28075/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Grudnia 2014 #245790 Administrator Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Twoja frekwencja jest bardzo dobra. Taka prośba. Popraw aktywność na forum. Admin przyjęty na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Grudnia 2014 #245791 Administrator Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi