Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2014 #244022 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Witam, Mam problem mianowicie wczoraj założyłem temat o zmianę klasy tutaj szczegóły : http://multi-head.pl/topic/48144-zmiana-klasy-premium-by-leon/#entry257276 Niby wszystko jest okej, zaakceptowane. Wchodzę dzisiaj na serwer chcę pograć na klasie S.T.A.L.K.E.R i pisze mi , że nie mam do niej dostępu, napisałem do adonai na Steam, ale on coś napisał Mi , że nie ma mnie w bansie... Ktoś z H@ pomoże? Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 21 Grudnia 2014 #244088 Administrator Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Podeslij na pw nick / haslo na nick / nowa klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 21 Grudnia 2014 #244090 Administrator Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi