Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2014 #244040 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 WITAM. -Luk -ok 12.25 -de_dust - STEAM_0:0:93577229 0 00:22 38 0 -Grajac na serverze napisałem na czacie 2 zdania i od razu po tym dostałem bana,w mojej wypowiedzi jak sami Państwo widzicie nie ma wulgaryzmow ani obrazy innego gracza,prosze o jak najszybsze rozpatrzenie sprawy i poniesnienie odpowiedzialności za niekompetencje admina. *Ponizej dołaczam wycinek z konsoli. [PROMOCJA] Przetestuj VIP'a za darmo! Szczegoly na Multi-Head.pl *DEAD* Przytul Heada^^ : life is brutal. *** `WOOGIE BOOGIE killed Infinity with a headshot from usp *** Jestem Alfons (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] *DEAD* delig : no *DEAD* MOPS : *DEAD* Luk : your English is very good *DEAD* delig : ,d *DEAD* Luk : can you write more? The server operator has added you to banned list Added to banned list Connecting to 31.186.84.114:25095... Connection accepted by 31.186.84.114:25095 * Privileges set " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 21 Grudnia 2014 #243993 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Dajesz wycinek z consoli, a tu pisze tak: "The server operator has added you to banned list Added to banned list" Zapraszam w temat: http://multi-head.pl/topic/47988-gbon/ Tutaj wyjaśniłam mniej więcej co i jak. To nie admin Cię zbanował tylko serwer daje Ci bana automatycznie. Zresztą nawet nie ma bana w bansie na Twój steam ID . Musisz odczekać bana z listy serwera i po 5-6 godzinach Ci minie. Jak będzie nadal się powtarzać błąd, napisz ponownie temat i może jakoś poradzimy. Możesz też zajrzeć w temat: http://multi-head.pl/topic/47192-help/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 21 Grudnia 2014 #244000 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi