Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2014 #243751 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry:ArCAno Godzina, data zdarzenia:2min temu Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:62.122.125.1 Uzasadnienie:niewinnosc ? jak sie myle, prosze o dowody. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '62.122.125.1' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Grudnia 2014 #243756 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Zapraszam Admina wsciekly wonsz do przedstawienia dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2014 #243836 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Ja nie rozwijam tematu nawet. Jeżeli po 30 minutach nieobecnosci wchodze na serwer i 3-4 osoby biegaja z aimem czy coś to ja dziękuje. Mam każdego z osobna szpiegowac czy co? Jeżeli nie zrobiłem ci ssow to znak że poleciałeś po całości. Naprawde sporo czasu tu spędzam i widze kiedy coś jest nie tak, wtedy obserwuje i oceniam Dostałeś perma to na niego musiałeś zapracowac. HLTV jest dostępne dla każdego. Całości nie pokaże ze względu na jakosc ale pokaże wiele. Jak dla mnie to możesz dostac UB. Według mnie poprostu teraz zgrywasz debila i myslisz sobie "ha, nie zrobił mi ssow. Napisze że chce dowody i wtedy mnie odbanuja" Ale zdziwienie na twojej twarzy zagości gdy inny admin sie Tobą zainteresuje i zbierze dowody. Wtedy napiszesz pewnie że kolega grał, ty nie wiesz o co chodzi i chcesz UB bo to nie ty grałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Grudnia 2014 #243906 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Nie, nie wściekł wężu. My chcemy dowody. To jest Twój obowiązek. Czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2014 #243962 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Problem jest taki że święta, rodzina i nie mam czasu zabardzo. Ogarne to dzisiasj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2014 #243983 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 'debila' to ja tu jednego widze, Ciebie.. banujesz a nawet nie posiadasz dowodow, tylko wyciagasz z HLTV brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Grudnia 2014 #244536 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Brak zainteresowania ze strony admina banującego. UB i ostrzeżenie w dziale adminowskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Grudnia 2014 #244537 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi