biegam po śniegu Napisano 25 Lutego 2016 #402058 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Wzór skargi (data i godzina): nie pamiętam kiedy to było ;d Nick admina/gracza, który zawinił: Sun, pan opiekun ;d Dowody: http://www6.zippyshare.com/v/i7gTkdUJ/file.html Uzasadnienie: zachowanie godne opiekuna 22:30, nie dosc, ze kultura, to jeszcze wyzywa (dalej demko jest puste, więc nie ma co oglądać-kręciłem prewencyjnie) Nawiążę teraz do tematu http://multi-head.pl/index.php/topic/83908-brak-kultury/#entry442938 Skoro chłopaczek, który się ubiegał o admina napisał na pw, że ktoś się gdzieś tam wpier*ala i został przez skreślony, to chciałbym wiedzieć co zrobicie z tym panem. Bo z tego, co mi wiadomo, to pw nie było brane pod uwagę w skargach. Liczę, że rozwiążecie sprawę rzetelnie, bo z tego, co widzę, to na mh zrobiło się za bardzo koleżeńsko-ja na tydzień straciłem admina za tekst "sklej dupe" a "ch Ci w dupe, to chyba troszke gorsza obelga. proszę @@aquax o zerknięcie w temat i wypowiedz. Byłbym zapomniał, jeśli to za mało, to znajdę w swojej bibliotece demek więcej argumentów, chociaż mam nadzieję, że nie będę miał takiej potrzeby Z tego miejsca chciałem serdecznie pozdrowić Sebastiana, ze względu na jego samoocenę, że niby jest nie wiadomo kim i wszystko mu wolno edit/ zastanówcie się, gdzie tu patologią zalatuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 25 Lutego 2016 #402076 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Nie wyobrażam sobie takiego zachowania u admina, a co dopiero u opiekuna! Nie wiem, co mam z tobą zrobić Sunn, więc decyzje zostawiam aquaxowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Lutego 2016 #402127 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Wiele osób zapomina co jest głównym priorytetem naszej sieci, nie są to pieniądze, nie jest to sława czy jakiś biznes. Naszym najważniejszym celem jest zapewnienie jak największej liczbie graczy miłej atmosfery na dobrze rozwijających się serwerach. Ktoś powie, że dobry admin to ten który da bana i się nie patyczkuje. Nie, dobry admin to taki który zapanuje nad sytuacją i emocjami kreując ciekawą rozgrywkę utrzymując dużą liczbę graczy. Nie możemy się dziwić, że niektórzy gracze są tak chamscy i wulgarni wobec innych skoro opiekun, który powinien świecić przykładem sam obraża. Jedni powiedzą dajcie mu spokój, pewnie się poprawi, inni powiedzą wywalić zbanować i spalić na stosie! Nasza wstępna decyzja to dwa na trzy możliwe ostrzeżenia w dziale administracji +ban na 48 godzin. Dlaczego ban dla opiekuna? Skoro tyle tysięcy graczy dostało już bana za kulturę to nie będziemy wprowadzać koleżeństwa i w razie potrzeby osoba która teoretycznie bana dostać nie może właśnie go dostanie. Ta sieć jest specyficzna i jak sami widzicie w kwestii kultury zawsze jesteśmy nieugięci. Mam nadzieję, że taka kara będzie przestrogą dla Ciebie Sunn jak i innych adminów których ponoszą nerwy. Pozdrawiam, kandydat do europarlamentu ~Malu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Lutego 2016 #402128 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 26 Lutego 2016 #402744 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Miałem tu nic nie pisać, bo sprawa jest jasna a i ja sam jestem świadomy swojej winy. Jednakże przydałoby się kilka słów z mojej strony. Karę oczywiście akceptuję, w sumie już wtedy byłem de facto świadomy tego co właśnie odwaliłem, więc nawet i degradację bym przyjął na klatę. Dowaliłem, przyznaje się i tym samym przepraszam, jestem świadomy wagi przewinienia. Chciałbym przeprosić Administrację i graczy MH za swoje zachowanie. O poprawie nawet nie piszę bo to sprawa oczywista (zwłaszcza że nie chcę Jelly zostawić samej z serwerem). PS. Reszty skargi nie skomentuję (kolesiostwo itp.) bo już straciłem nadzieję, że cokolwiek dotrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 26 Lutego 2016 #402745 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Miałem tu nic nie pisać, bo sprawa jest jasna a i ja sam jestem świadomy swojej winy. Jednakże przydałoby się kilka słów z mojej strony. Trochę późno ale najlepiej pisać bez emocji, poza tym złożyły się na to inne czynniki. Karę oczywiście akceptuję, w sumie już wtedy byłem de facto świadomy tego co właśnie odwaliłem, więc nawet i degradację bym przyjął na klatę. Dowaliłem, przyznaje się i tym samym przepraszam, jestem świadomy wagi przewinienia. Chciałbym przeprosić Administrację i graczy MH za swoje zachowanie. O poprawie nawet nie piszę bo to sprawa oczywista (zwłaszcza że nie chcę Jelly zostawić samej z serwerem). PS. Reszty skargi nie skomentuję (kolesiostwo itp.) bo już straciłem nadzieję, że cokolwiek dotrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi