Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2014 #243510 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 @555_dni [P] Romantyczna kolacja z aquax przy świecach czy impreza na gołe klaty z 555_dni? [O] Romantyczne gołe klaty z obydwoma [P] Jaki masz rozmiar biustu? [O] Zadowoliłby Cię. [P] Sięgasz językiem do nosa? (wiem, wszyscy sprawdziliście ) [O] Próbowałem lata temu, niestety. [P] Kogo z użytkowników wysłałbyś do... ...Jednego z dziesięciu? 555_dni ...MMA? nie mam pojęcie, może Badka z wielkimi plecami ...Trudnych Spraw? Rastaman ...Warsaw Shore? nie wiem co to ...Rolnik szuka żony? Chudy ...Ukryta prawda? Badek @Malu [P] Jakie miałeś największe staty podczas mixa w cs go? [O] Pojęcia nie mam ale nieco ponad 80 punktów [P] Pojawisz się na najbliższym zlocie? [O] mało prawdopodobne [P] Skąd wziął się pomysł na Twój nick? [O] Spytałem mojej kobiety jaka jest moja najsilniejsza cecha charakteru, odpowiedziała konsekwencja, przetłumaczyłem na hiszpański a teraz na francuski. [P] Kiedy otworzycie rekrutację na H@? Jestem bardzo zainteresowany tą posadą [O] Oddaję Ci moją rangę, poproś czerwonych o przeniesienie jej. @Kristo [P] Ile masz lat ? [O] Ciałem czy duchem? [P] Masz żonę ? [O] Formalnie nie. [P] Która rocznica ślubu w tym roku mija ? [O] yyy, jak wyżej. [P] Jak ma na imię twoja żona [O] yyy, jak wyżej. [P] Jak długo masz zamiar tu zabawić i czemu do końca życia? [O] Toż prawie mnie tu nie ma a koniec bliski. [P] 5 osób z MH z którymi chciałbyś pójść na piwko (dla Ciebie soczek, ewentualnie Reds)? [O] Nie pijam piwa więc nie chodzę na takowe. [P] Jest ktoś, kogo masz chęć usunąć z MH w trybie natychmiastowym? [O] Każdy, nawet debil dodaje kolorytu forum i serwerom. [P] W jakiej branży pracujesz? [O] Produkcja. [P] Jak ma na imię Twój synek/córeczka? Jesteś z niego/ niej dumny? [O] Ładnie. [P] Planujecie kolejnego brzdąca czy odpowiada Wam 2+1? [O] NIgdy w życiu. [P] citkos czy eMiKaOeS? [O] Citkos, tak Cię poznałem. [P] Co o mnie sądzisz? [O] Nie sądzę, od razu karcę. @Joe [P] Przedstaw swoją drogę zawodową do dzisiejszego [O] Handlowiec, handlowiec, opiekun sklepu, monter stolarki okiennej, pracownik linii produkcji podgrzewaczy, szlifierz, szlifierz. [P] Czym się zajmujesz na co dzień ( poza MH )? [O] Praca, dom, praca, dom. [P] Jak się zaczęła Twoja przygoda z Cs'em? [O] Odpaliłem cs`a i zagrałem. @Danke:* [P] Lubisz zawierać nowe znajomości? [O] Jasne. [P] Szukasz nowej miłości? [O] Wystarczy jedna. [P] Rock vs Disco Polo? [O] Zdecydowanie Rock. [P] Spisała Cię już kiedyś policja? [O] Bo to raz . [P] Lubisz mnie? [O] To nie wiesz? [P] Czy Twoim zdaniem zasłużyłam na posadę moderatora? :> [O] Dasz radę, na tym forum i tak nie ma co za bardzo robić. [P] Chciałbyś zmienić płeć? Jeśli tak to dlaczego? [O] Nigdy w życiu, wolę zatykać niż być zatykanym. [P] Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? (dlaczego tak/nie) [O] A co to miłość? Kiedyś słyszałem, że to rak, trawi od środka. [P] Moim ulubionym dniem tygodnia jest ...? [O] Piątek [P] Dlaczego jestem twoim panem i zawsze powinieneś składać mi pokłony? [O] Ponieważ pływy księżyca. [P] Wiesz, że El Gordo to nie Consecuente? [O] Wszyscy to wiedzą. [P] Czy to prawda, że to ty wypchnąłeś Magika z okna? [O] Ktoś musiał. [P] Dane jest, że słońce jest ciepłe, a trawa zielona. W jakim punkcie spotkają się pociągi? #fizyka [O] W pół do dziesiątej. [P] Czy to prawda, że niebo jest limitem? [O] Nie, jest jeszcze nielimitowane piekło. [P] To prawda, że byłeś stylistą kory? [O] Oczywiście, od Pajacykowa się uczyłem. [P] Prawda, że odszedłeś od gry w badmintona ponieważ zawsze chciałeś zostać zawodową baletnicą? [O] I marzenia się ziściły, prima balerona wciągam często. [P] Czy całowałeś plakaty Marylin Monroe? [O] Zły czas, należy zmienić na teraźniejszy. [P] Czy to prawda, że to ty postawiłeś tą brzozę pod Smoleńskiem? [O] Nawet nią machałem. [P] Czy to prawda, że po imprezie stunocnej to ty zainspirowałeś gospela do nagrania "Hyc o Podłoge"? [O] Nic nie pamiętam, nie wciśniesz mi. [P] Czy to ty byłeś węgorzem w sławnym utworze Braci Figot Fagot? [O] Byłem. [P] Czy to prawda, że podpisywałeś kartki "Marek Grzechuta" i sprzedawałeś je za ruble? [O] Ale tylko transferowe. [P] Czy to ty byłeś 3 rolnikiem z kolei (w reklamie) serialu "Rolnik szuka żony?" [O] Błąd byłem pierwszym. [P] To prawda, że to ty założyłeś firmę Apple podczas jedzenia jabłka, lecz zachłanne amerykańce ukradły ci pomysł i zgarnęły hajs? [O] Pomysł ukradli, ale firma miała się nazywać "landrynka". [P] Dlaczego ostatni huragan nazwano imieniem kobiecym? Szowinizm czy spontan? [O] Bo baby to zło wcielone. [P] Czy to ty jesteś słynnym autorem słów "Czemu nie jesteś ładna?"? [O] I "pasztetom mówimy stanowcze nie". [P] Czy masz kredyt w Providencie? [O] Oni mają u mnie. [P] Czy to prawda, że zbijałeś kolanko z Wałęsą przy okrągłym stole? [O] Yyyy, że co? [P] Czy to prawda, że #PosełBiedroń to twój przyjaciel, a to na sb to była popisówka? [O] Tak, to ja z nim chciałem się związać prawnie. [P] Czy w piątek nie masz czasu przez to, że będziesz się modlił przy ołtarzyku poświęconemu mi? [O] Tak, mam tam Twoje zdjęcie w stanie krytycznego upojenia. [P] Dlaczego ja i Freezu jesteśmy twoimi autorytetami? [O] Gdyż. [P] Też uważasz, że powinno się stworzyć rangę "Wirtualny Bóg" i nadać ją mi? [O] "Wirtualny BUG", zgadzam się. [P] Największa porażka tej sieci (osoba)? [O] Czy ja wiem, chyba HQ. [P] Czy to prawda, że dwa lata kupowałeś w żabce bo myślałeś, że zaczniesz wyżej skakać i zrobisz się mały, zielony jak twój idol Jarek Kaczyński? [O] Tak, ale wyszło na Kalisza. [P] Też uważasz, że Rysiek Kalisz powinien zostać powołany do kadry narodowej? [O] Koniecznie, ktoś musi murować bramkę. [P] Ile najdłużej wstrzymywałeś mocz? 8) [O] Mniej więcej o tyle. [P] Czy prawdą jest, że usunąłeś swoje konto aby zatrzeć ślady po zainkasowaniu całego hajsu z premek i 2 tygodniowym wyjeździe do 5* hotelu w Sydney? [O] Zapytaj Badka, on wie najlepiej . [P] Czy to ty smażyłeś Hamburgery dla Magdy Gessler? [O] Ja je gotowałem. [P] Czy to prawda, że kibicujesz Donutanowi i kleło na przyszłej eurowizji? [O] I nie tylko przyszłej, najbardziej kibicować zamierzam na poprzedniej. [P] Czy to ty zaproponowałeś im zapuszczenie bród? [O] Nie, zgapili z mojej facjaty. [P] Czy miło się odpowiadało? [O] Nie. [P] Pozdrowisz mnie? :'( Będę miał na fame. [O] Pozdrawiam ozięble. @Teez. [P] Dlaczego się nie przyznasz, że jesteś prowadzącym 1 z 10? [O] Nie lubię rozgłosu. [P] To prawda, że kilka dni temu śpiewałeś 80 lat minęło jak jeden dzień...? [O] Śpiewałem znacznie więcej. [P] Co zrobiłeś, gdy zobaczyłeś serie pytań od HardeQ? (Bo ja - :facepalm:) [O] Zareagowałem spontanicznie, rozpędziłem się i biegłem aż ściana mnie spotkała. [P] Lubisz święta? (Uzasadnij) [O] Nie, bo nie. Nominuję @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2014 #243519 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Wybrnąłeś zręcznie z tych jakże głupich pytań, które zadał . Tym samym obalił mit, że nie ma głupich pytań, tylko głupie odpowiedzi. Git malina, wszystko cacy, leci plusik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 20 Grudnia 2014 #243537 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Fajnie wyszło, + leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Grudnia 2014 #243545 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Najs :good: Leci ++++ oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Grudnia 2014 #241491 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Dość ciekawie wychodzi to q&a. Oby tak dalej Czekam na zmianę koloru ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 21 Grudnia 2014 #243881 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Hahah, dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Grudnia 2014 #243904 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 No, no Tomek, niektóre odpowiedzi to prawdziwe wisienki na torcie. Uplułem się już na pierwszym zestawie odpowiedzi. Daję lajka i liczę na rew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 21 Grudnia 2014 #243934 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Hehe Tomuś, podziękować za odpowiedzi :good: So so nice wyszły wszystkie . + + + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2014 #244260 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi