Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2014 #243510 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 @555_dni [P] Romantyczna kolacja z aquax przy świecach czy impreza na gołe klaty z 555_dni? [O] Romantyczne gołe klaty z obydwoma [P] Jaki masz rozmiar biustu? [O] Zadowoliłby Cię. [P] Sięgasz językiem do nosa? (wiem, wszyscy sprawdziliście ) [O] Próbowałem lata temu, niestety. [P] Kogo z użytkowników wysłałbyś do... ...Jednego z dziesięciu? 555_dni ...MMA? nie mam pojęcie, może Badka z wielkimi plecami ...Trudnych Spraw? Rastaman ...Warsaw Shore? nie wiem co to ...Rolnik szuka żony? Chudy ...Ukryta prawda? Badek @Malu [P] Jakie miałeś największe staty podczas mixa w cs go? [O] Pojęcia nie mam ale nieco ponad 80 punktów [P] Pojawisz się na najbliższym zlocie? [O] mało prawdopodobne [P] Skąd wziął się pomysł na Twój nick? [O] Spytałem mojej kobiety jaka jest moja najsilniejsza cecha charakteru, odpowiedziała konsekwencja, przetłumaczyłem na hiszpański a teraz na francuski. [P] Kiedy otworzycie rekrutację na H@? Jestem bardzo zainteresowany tą posadą [O] Oddaję Ci moją rangę, poproś czerwonych o przeniesienie jej. @Kristo [P] Ile masz lat ? [O] Ciałem czy duchem? [P] Masz żonę ? [O] Formalnie nie. [P] Która rocznica ślubu w tym roku mija ? [O] yyy, jak wyżej. [P] Jak ma na imię twoja żona [O] yyy, jak wyżej. [P] Jak długo masz zamiar tu zabawić i czemu do końca życia? [O] Toż prawie mnie tu nie ma a koniec bliski. [P] 5 osób z MH z którymi chciałbyś pójść na piwko (dla Ciebie soczek, ewentualnie Reds)? [O] Nie pijam piwa więc nie chodzę na takowe. [P] Jest ktoś, kogo masz chęć usunąć z MH w trybie natychmiastowym? [O] Każdy, nawet debil dodaje kolorytu forum i serwerom. [P] W jakiej branży pracujesz? [O] Produkcja. [P] Jak ma na imię Twój synek/córeczka? Jesteś z niego/ niej dumny? [O] Ładnie. [P] Planujecie kolejnego brzdąca czy odpowiada Wam 2+1? [O] NIgdy w życiu. [P] citkos czy eMiKaOeS? [O] Citkos, tak Cię poznałem. [P] Co o mnie sądzisz? [O] Nie sądzę, od razu karcę. @Joe [P] Przedstaw swoją drogę zawodową do dzisiejszego [O] Handlowiec, handlowiec, opiekun sklepu, monter stolarki okiennej, pracownik linii produkcji podgrzewaczy, szlifierz, szlifierz. [P] Czym się zajmujesz na co dzień ( poza MH )? [O] Praca, dom, praca, dom. [P] Jak się zaczęła Twoja przygoda z Cs'em? [O] Odpaliłem cs`a i zagrałem. @Danke:* [P] Lubisz zawierać nowe znajomości? [O] Jasne. [P] Szukasz nowej miłości? [O] Wystarczy jedna. [P] Rock vs Disco Polo? [O] Zdecydowanie Rock. [P] Spisała Cię już kiedyś policja? [O] Bo to raz . [P] Lubisz mnie? [O] To nie wiesz? [P] Czy Twoim zdaniem zasłużyłam na posadę moderatora? :> [O] Dasz radę, na tym forum i tak nie ma co za bardzo robić. [P] Chciałbyś zmienić płeć? Jeśli tak to dlaczego? [O] Nigdy w życiu, wolę zatykać niż być zatykanym. [P] Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? (dlaczego tak/nie) [O] A co to miłość? Kiedyś słyszałem, że to rak, trawi od środka. [P] Moim ulubionym dniem tygodnia jest ...? [O] Piątek [P] Dlaczego jestem twoim panem i zawsze powinieneś składać mi pokłony? [O] Ponieważ pływy księżyca. [P] Wiesz, że El Gordo to nie Consecuente? [O] Wszyscy to wiedzą. [P] Czy to prawda, że to ty wypchnąłeś Magika z okna? [O] Ktoś musiał. [P] Dane jest, że słońce jest ciepłe, a trawa zielona. W jakim punkcie spotkają się pociągi? #fizyka [O] W pół do dziesiątej. [P] Czy to prawda, że niebo jest limitem? [O] Nie, jest jeszcze nielimitowane piekło. [P] To prawda, że byłeś stylistą kory? [O] Oczywiście, od Pajacykowa się uczyłem. [P] Prawda, że odszedłeś od gry w badmintona ponieważ zawsze chciałeś zostać zawodową baletnicą? [O] I marzenia się ziściły, prima balerona wciągam często. [P] Czy całowałeś plakaty Marylin Monroe? [O] Zły czas, należy zmienić na teraźniejszy. [P] Czy to prawda, że to ty postawiłeś tą brzozę pod Smoleńskiem? [O] Nawet nią machałem. [P] Czy to prawda, że po imprezie stunocnej to ty zainspirowałeś gospela do nagrania "Hyc o Podłoge"? [O] Nic nie pamiętam, nie wciśniesz mi. [P] Czy to ty byłeś węgorzem w sławnym utworze Braci Figot Fagot? [O] Byłem. [P] Czy to prawda, że podpisywałeś kartki "Marek Grzechuta" i sprzedawałeś je za ruble? [O] Ale tylko transferowe. [P] Czy to ty byłeś 3 rolnikiem z kolei (w reklamie) serialu "Rolnik szuka żony?" [O] Błąd byłem pierwszym. [P] To prawda, że to ty założyłeś firmę Apple podczas jedzenia jabłka, lecz zachłanne amerykańce ukradły ci pomysł i zgarnęły hajs? [O] Pomysł ukradli, ale firma miała się nazywać "landrynka". [P] Dlaczego ostatni huragan nazwano imieniem kobiecym? Szowinizm czy spontan? [O] Bo baby to zło wcielone. [P] Czy to ty jesteś słynnym autorem słów "Czemu nie jesteś ładna?"? [O] I "pasztetom mówimy stanowcze nie". [P] Czy masz kredyt w Providencie? [O] Oni mają u mnie. [P] Czy to prawda, że zbijałeś kolanko z Wałęsą przy okrągłym stole? [O] Yyyy, że co? [P] Czy to prawda, że #PosełBiedroń to twój przyjaciel, a to na sb to była popisówka? [O] Tak, to ja z nim chciałem się związać prawnie. [P] Czy w piątek nie masz czasu przez to, że będziesz się modlił przy ołtarzyku poświęconemu mi? [O] Tak, mam tam Twoje zdjęcie w stanie krytycznego upojenia. [P] Dlaczego ja i Freezu jesteśmy twoimi autorytetami? [O] Gdyż. [P] Też uważasz, że powinno się stworzyć rangę "Wirtualny Bóg" i nadać ją mi? [O] "Wirtualny BUG", zgadzam się. [P] Największa porażka tej sieci (osoba)? [O] Czy ja wiem, chyba HQ. [P] Czy to prawda, że dwa lata kupowałeś w żabce bo myślałeś, że zaczniesz wyżej skakać i zrobisz się mały, zielony jak twój idol Jarek Kaczyński? [O] Tak, ale wyszło na Kalisza. [P] Też uważasz, że Rysiek Kalisz powinien zostać powołany do kadry narodowej? [O] Koniecznie, ktoś musi murować bramkę. [P] Ile najdłużej wstrzymywałeś mocz? 8) [O] Mniej więcej o tyle. [P] Czy prawdą jest, że usunąłeś swoje konto aby zatrzeć ślady po zainkasowaniu całego hajsu z premek i 2 tygodniowym wyjeździe do 5* hotelu w Sydney? [O] Zapytaj Badka, on wie najlepiej . [P] Czy to ty smażyłeś Hamburgery dla Magdy Gessler? [O] Ja je gotowałem. [P] Czy to prawda, że kibicujesz Donutanowi i kleło na przyszłej eurowizji? [O] I nie tylko przyszłej, najbardziej kibicować zamierzam na poprzedniej. [P] Czy to ty zaproponowałeś im zapuszczenie bród? [O] Nie, zgapili z mojej facjaty. [P] Czy miło się odpowiadało? [O] Nie. [P] Pozdrowisz mnie? :'( Będę miał na fame. [O] Pozdrawiam ozięble. @Teez. [P] Dlaczego się nie przyznasz, że jesteś prowadzącym 1 z 10? [O] Nie lubię rozgłosu. [P] To prawda, że kilka dni temu śpiewałeś 80 lat minęło jak jeden dzień...? [O] Śpiewałem znacznie więcej. [P] Co zrobiłeś, gdy zobaczyłeś serie pytań od HardeQ? (Bo ja - :facepalm:) [O] Zareagowałem spontanicznie, rozpędziłem się i biegłem aż ściana mnie spotkała. [P] Lubisz święta? (Uzasadnij) [O] Nie, bo nie. Nominuję @aquax Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/39220-zamkni%C4%99ty-odpowiedzi-cons%C3%A9quent/ Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2014 #243519 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Wybrnąłeś zręcznie z tych jakże głupich pytań, które zadał . Tym samym obalił mit, że nie ma głupich pytań, tylko głupie odpowiedzi. Git malina, wszystko cacy, leci plusik. Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/39220-zamkni%C4%99ty-odpowiedzi-cons%C3%A9quent/#findComment-243519 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 20 Grudnia 2014 #243537 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Fajnie wyszło, + leci Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/39220-zamkni%C4%99ty-odpowiedzi-cons%C3%A9quent/#findComment-243537 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Grudnia 2014 #243545 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Najs :good: Leci ++++ oczywiście. Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/39220-zamkni%C4%99ty-odpowiedzi-cons%C3%A9quent/#findComment-243545 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Grudnia 2014 #241491 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Dość ciekawie wychodzi to q&a. Oby tak dalej Czekam na zmianę koloru ^^ Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/39220-zamkni%C4%99ty-odpowiedzi-cons%C3%A9quent/#findComment-241491 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 21 Grudnia 2014 #243881 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Hahah, dobre Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/39220-zamkni%C4%99ty-odpowiedzi-cons%C3%A9quent/#findComment-243881 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Grudnia 2014 #243904 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 No, no Tomek, niektóre odpowiedzi to prawdziwe wisienki na torcie. Uplułem się już na pierwszym zestawie odpowiedzi. Daję lajka i liczę na rew. Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/39220-zamkni%C4%99ty-odpowiedzi-cons%C3%A9quent/#findComment-243904 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 21 Grudnia 2014 #243934 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Hehe Tomuś, podziękować za odpowiedzi :good: So so nice wyszły wszystkie . + + + Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/39220-zamkni%C4%99ty-odpowiedzi-cons%C3%A9quent/#findComment-243934 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2014 #244260 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/39220-zamkni%C4%99ty-odpowiedzi-cons%C3%A9quent/#findComment-244260 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi