Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2014 #243246 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Nick:s0. poprzednio pixel. Wiek:19 prawie 20 Data rejestracji na forum:Rejestracja: 12 cze 2014 Czas spędzony na forum:5d 7h 47m 19s ale jak się dostanę to będę siedział a siedział Doświadczenie w ocenianiu: 8/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak dużo razy Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nie Dlaczego Ty?:Bo chcę pomóc h@ bo widzę jak się starają i zdecydowałem się wam pomóc i w Unban Team też pomogę Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Jest staż a na forum siedzę 3 godziny ale będzie więcej teraz bo mam dużo dużo czasu Coś od siebie: Mam nadzieje że podanie was przekonuje i czekam na decyzje pozdrawiam s0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Grudnia 2014 #243271 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Zestaw na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Grudnia 2014 #244206 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi