Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2014 #243245 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Mati [P] Romantyczna kolacja z aquax przy świecach czy impreza na gołe klaty z 555_dni? [O] Wole grac z dziecmi w cs:go [P] Jaki masz rozmiar biustu? [O] nie mam pleców [P] Sięgasz językiem do nosa? (wiem, wszyscy sprawdziliście ) [O] Tak lubię kozy [P] Kogo z użytkowników wysłałbyś do... ...Jednego z dziesięciu? [O] cipkos ...MMA? [O] olcia pedolcia brzydolcia ...Trudnych Spraw? [O] Prosatanek ...Warsaw Shore? [O] Boob ...Rolnik szuka żony? [O] Siebie ...Ukryta prawda? [O] Keymil Malu [P] Jakie miałeś największe staty podczas mixa w cs go? [O] 1:0:22 [P] Pojawisz się na najbliższym zlocie? [O] Nie bo bede gral z dziecmi w cs go bo mam 40 lat [P] Skąd wziął się pomysł na Twój nick? [O] 7 letni kolega mi go wymyslil [P] Kiedy otworzycie rekrutację na H@? Jestem bardzo zainteresowany tą posadą [O] Dla ciebie zawsze Kristo [P] Ile masz lat ? [O] 40 [P] Masz żonę ? [O] Mialem kobiete ale mnie zostawila bo wolalem od niej dzieci i keymila z ktorymi gralem w cs go [P] Która rocznica ślubu w tym roku mija ? [O] rocznica to jedynie mojego samotnego zjebanego zycia czyli 40 rocznica [P] Jak ma na imię twoja żona:D [O] awp cipkos [P] Jak długo masz zamiar tu zabawić i czemu do końca życia? [O] Bo nie mam zycia i kocham polskie male dzieci [P] 5 osób z MH z którymi chciałbyś pójść na piwko (dla Ciebie soczek, ewentualnie Reds)? [O] Boob,natalia,misterles,jupik,aquax [P] Jest ktoś, kogo masz chęć usunąć z MH w trybie natychmiastowym? [O] NumberOne [P] W jakiej branży pracujesz? [O] W branzy tyrania rodzicow i podrywaniem dzieci ubezwlasnowolnionych czesciowo [P] Jak ma na imię Twój synek/córeczka? Jesteś z niego/ niej dumny? [O] Reksio, nie z chęcią bym się jej pozbył bo mi mała szmata przeszkadza jak gram w cs:go a inaczej ją tresowałem [P] Planujecie kolejnego brzdąca czy odpowiada Wam 2+1? [O] Nie wiem, jak reksio pierdolnie jakiegos to zostanie bede mial wiecej dzieci do tresury [P] citkos czy eMiKaOeS? [O] Czy [P] Co o mnie sądzisz? [O] Pierdol sie dziecko ... dasz mi swój numer tel? Joe [P] Przedstaw swoją drogę zawodową do dzisiejszego [O] Do 39 roku zycia siedzialem w domu a baba za mnie zapierdalala a ja tylko tresowalem jej dziecko teraz znalazlem prace, licze szyszki na drzewie za kromke chleba [P] Czym się zajmujesz na co dzień ( poza MH )? [O] Wymieniłem wyżej "tyraniem rodziców itd." [P] Jak się zaczęła Twoja przygoda z Cs'em? [O] W 2007 roku poznałem macka ktory mial 7 lat wtedy i mi powiedzial, tyy TAK TY TLUSTY NIEROBIE cho ci pokaze fajna giere na pewno bedziesz w to lamil, dodam ze tu nie ma zadnych czitow, wiec poszedlem zobaczylem i o to gram po dzis dzien, co prawda lamie i widze same czity ale taka moja natura jestem pierdolonym 40 letnim gburem ktorego zostawila kobieta poniewaz w jego zyciu bylo tylko praca cs:go praca cs:go, tresowalem jej dzieciaka, gdy rodzina siedziala w komplecie darlem na nich morde ze zamkneli pyski bo gram kurwa mixa jesli chcecie wiecej wiedziec piszcie na moj numer telefonu http://scr.hu/23do/40j8b 512697944 Danke:* [P] Lubisz zawierać nowe znajomości? [O] Uwielbiałem dopóki nie poznałem debila keymila [P] Szukasz nowej miłości? [O] A po co mi, tylko będzie mi przeszkadzał gdy będę grał ... [P] Rock vs Disco Polo? [O] Robotaniec [P] Spisała Cię już kiedyś policja? [O] Spisała za to że wyszedłem z domu i strasze ludzi swoją mordą, od tamtej pory siedze w domu (to było jakoś w 84r) [P] Lubisz mnie? [O] -------------------- [P] Czy Twoim zdaniem zasłużyłam na posadę moderatora? :> [O] -------------------- [P] Chciałbyś zmienić płeć? Jeśli tak to dlaczego? [O] Tak chciałbym być kobietą żeby mnie keymil rżnął [P] Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? (dlaczego tak/nie) [O] Nawet od pierwszego usłyszenia, gdy usłyszałem keymila już od tamtej pory wróżyłem nam związek do końca cs:go [P] Moim ulubionym dniem tygodnia jest ...? [O] co za różnica, całe dnie napierdalam w globala ... HardeQ [P] Dlaczego jestem twoim panem i zawsze powinieneś składać mi pokłony? [O] Bo masz 15 lat a ja kocham polskie małe dzieci [P] Wiesz, że El Gordo to nie Consecuente? [O] Wiem El Gordo to zjeb a Consecuente jeszcze większy [P] Czy to prawda, że to ty wypchnąłeś Magika z okna? [O] Tak bo za późno podłożył pake i nie wyrobił się w 4 sekundach i przejebaliśmy mixa. [P] Dane jest, że słońce jest ciepłe, a trawa zielona. W jakim punkcie spotkają się pociągi? #fizyka [O] Na gali [P] Czy to prawda, że niebo jest limitem? [O] Nie wiem jak umarłem to po minucie odrodziłem się na respie [P] To prawda, że byłeś stylistą kory? [O] Nie jestem stylistą w domu starców [P] Prawda, że odszedłeś od gry w badmintona ponieważ zawsze chciałeś zostać zawodową baletnicą? [O] Jak już wyżej pisałem zacząłem grać w cs:go przez niejakiego Maćka za którym tęsknie bo mnie zostawił jak zobaczył że mam 600 meczy wygranych i siedzę na laurze 4 [P] Czy całowałeś plakaty Marylin Monroe? [O] Nie, całowałem swojego klopa bo lubie gustować w gównach [P] Czy to prawda, że to ty postawiłeś tą brzozę pod Smoleńskiem? [O] Nie ja tylko tyrałem wszystkim rodziców, Tobie też. [P] Czy to prawda, że po imprezie stunocnej to ty zainspirowałeś gospela do nagrania "Hyc o Podłoge"? [O] Nie, to mama mnie upuściła "Hyc o podłowego romek kurwa bęc" [P] Czy to ty byłeś węgorzem w sławnym utworze Braci Figot Fagot? [O] Nie ja byłem tym romkiem w reklamie amino [P] Czy to prawda, że podpisywałeś kartki "Marek Grzechuta" i sprzedawałeś je za ruble? [O] Owszem ciągnąłem Markowi Grechucie po drucie [P] Czy to ty byłeś 3 rolnikiem z kolei (w reklamie) serialu "Rolnik szuka żony?" [O] Jeśli mówisz o tym 40letnim błaźnie który ciągle napierdalala w gry z dziećmi to masz racja [P] To prawda, że to ty założyłeś firmę Apple podczas jedzenia jabłka, lecz zachłanne amerykańce ukradły ci pomysł i zgarnęły hajs? [O] Jestem debilem [P] Dlaczego ostatni huragan nazwano imieniem kobiecym? Szowinizm czy spontan? [O] A co chciałbyś żeby nazywał się Tomek Romek [P] Czy to ty jesteś słynnym autorem słów "Czemu nie jesteś ładna?"? [O] Nie nie tak powiedział keymil kiedy przyszła do niego moja ex [P] Czy masz kredyt w Providencie? [O] Mam ponieważ nie miałem skinów [P] Największa porażka tej sieci (osoba)? [O] Oczywiście że ja, porażka sieci i porażka świata ... Odchodziłem i wracałem co 2 miesiące ponieważ tęskniłem za dziećmi, przez to zostawiła mnie moja baba bo wywnioskowała że po chuj siedzieć z 40letnim gburem który woli grę z dziećmi i jakiegoś keymila który opowiada bajki że jeździ audi r8 (akurat zachowałem się jak blachara i poleciałem na tą jego bajkę) [P] Czy miło się odpowiadało? [O] Tak czekam na więcej pytań [P] Pozdrowisz mnie? :'( Będę miał na fame. [O] Pozdro kochanie, zadzwoń do mnie 512697944 Nie nominuję nikogo żeby skończyć tą żałosną zabawe cipkosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi