Keep calm and Follow me Napisano 19 Grudnia 2014 #242863 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Chcialbym sie dowiedziec czy jest mozliwosc aby wyswietlala sie informacja jaki perk dany gracz proponuje zamienic? Nie bylo by problemu z oszustami. A druga sprawa czy moznaby bylo zmienic cyferki potwierdzajace taka wymiane, poniewaz duzo cwaniakow serwerowych daje zamien na poczatek rundy, wybierajac bron pod 2 - automnatycznie akceptujemy taka zamiane. Badz dodac kolejne potwierdzenie czy napewno chcesz sie wymienic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 19 Grudnia 2014 #243051 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Chcialbym sie dowiedziec czy jest mozliwosc aby wyswietlala sie informacja jaki perk dany gracz proponuje zamienic? Nie bylo by problemu z oszustami. Oczywiście że jest możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 23 Grudnia 2014 #245452 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Jestem ZA ! Nie raz się przejechałem na tym bo np grałem "Saperem", a saper ma ma 2 bronie pod 1. Chcąc zmienić na ta drugą broń naciskasz 1 i automatycznie wymieniasz się perkiem ; /. Powinno być to wprowadzone. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 23 Grudnia 2014 #245724 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Ciekawa propozycja myślę ze damy rade wprowadzić coś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 23 Grudnia 2014 #245725 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi