Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2014 #242843 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry: HUBERT?'EGZAKLI Godzina, data zdarzenia: 23:15-23:35 około tej godziny. Mapa: DD2 SWIĄTECZNY KLIMAT CZY COŚ TAKIEGO. STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:87544501 SCREENSHOT'S : http://www33.speedyshare.com/kMgJr/download/de-dust20054.bmp Uzasadnienie: Mam tylko jeden SS przeszukałem wszystkie foldery i cały dysk w poszukiwaniu innych, jest tylko ten jeden. Wklejam również wykres z konsoli bo wydaje mi się że coś jest nie tak, nigdy nie miałem takich informacji przy banie jak "WROTE HALFLIFE25.TGA. Pozdrawiam i proszę o szybkie wyjasnienie sprawy. Jestem czysty. HUBERT?'EGZAKLI (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] K o c i a r a (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] Gucio (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] Adik killed jaranczo with deagle *** MONIKA BYLA LEKKO W SZOKU <3 killed WilqAGD with a headshot from m4a1 *** *** MONIKA BYLA LEKKO W SZOKU <3 killed Kozinio with a headshot from m4a1 *** [AFK KiSSS]: 1 T AFK - 0 CT AFK Blurred killed Glaz with m4a1 Wrote HalfLife25.tga Wrote HalfLife26.tga Wrote HalfLife27.tga Gucio (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] Wrote HalfLife28.tga Wrote HalfLife29.tga MONIKA BYLA LEKKO W SZOKU <3 killed Anita with m4a1 Wrote HalfLife30.tga [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:87544501' [AMXBans] Your IP: '46.238.124.249' [AMXBans] =============================================== HUBERT?'EGZAKLI (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] K o c i a r a (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 18 Grudnia 2014 #242845 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Dostałeś bana z powodem, żeby wstawić screeny, więc czekamy. Screenów powinno być 5 w formacie TGA... Kieruj się tym poradnikiem: http://multi-head.pl/topic/15229-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2014 #243006 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Na prawde? Wiem że dostałem z powodem żeby wstawić SSY mam to jak BYK w konsoli. Tylko pierwszy raz dostałem takie w formacie tga. link: http://www.speedyshare.com/8Nmcs/SSYHUBERTEGZAKLI.rar nie mogę na zippyshare bo mi nie ładuje w ogóle, czekam na UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 19 Grudnia 2014 #243030 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi