Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2014 #242619 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Kultura' [AMXBans] Duration: '1 day' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:41014356' [AMXBans] Your IP: '.' [AMXBans] =============================================== Dobra, bana dostałem za napisanie na czacie: "admin jest jebanym zerem". Jednak ile można wytrzymać, jak całą mape gra odpał na serwie z wh ? Wysłałem ze 20 zgłoszeń na admin saya, wystarczy że head admin serwera sprawdzi logi . Gracz który biegał na wh, nick: u.low (jakiś ns), admin wszedł w końcu na specta, a po kilku rundach opisał: "namoj gust czysty" i wrócił do gry. Potem wszedł typ z aimbotem, zgłoszenie na admin saya, next runda i admin dalej gra. Dopiero jak napisałem co napisałem, zbanował mnie a dopiero później typa z aimbotem. HLTV - http://hltv.1shot1kill.eu/srv23577/HLTV-1412181533-de_dust2.dem.zip Dopiero 10 minut po moim banie, ww gracz u.low dostał ss'y - http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=7327 , a był ewidentnie spalony od samego początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Grudnia 2014 #242731 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Zapraszam admina mISHA do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Grudnia 2014 #243285 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Brak zainteresowania ze strony admina - ostrzeżenie w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Grudnia 2014 #243286 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi