Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry: CuDi Godzina, data zdarzenia: 18.12.14 godzina 14 cos. Mapa: dd2 Uzasadnienie: Poprostu zabilalem . A o to tresc bana "Added to banned list" Bez ssow ani nic . Pozdrawiam. Serwer only dd2/Inf cs1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Znając życie pewnie Ci serwer zniknął z ulubionych? Bo to on Cię zbanował... Miałam taką samą sytuację i pomogło mi usunięcie z cfg wszystkich ALLIASÓW i bind na "+dd", gdy usunęłam - przestało mnie banować. Nasz admin ma podobny problem, zapraszam w temat ---> http://multi-head.pl/topic/47192-help/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Koleżanka wyjaśniła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi