Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2014 #242230 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Data i godzina: kilka min.temu Nick admina/gracza, który zawinił: nie mam pojęcia, jeśli ma mózg mam nadzieję sam się zgłosi, znam tylko Underdoga Dowody: Moj nick Generał Jaruzelski. Owszem, może troszkę przesadziłem używając tego jakże obraźliwego słowa w postaci NOOBA ale rly? ban na 1 dzień za coś takiego ? czy to jest przedszkole :>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 17 Grudnia 2014 #242231 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 bana dostales od fightera wiec pewnie zobaczymy jakies dowody co tam nawypisywales za samego nooba na dzien bys nie dostal ..... co do skargi przedstaw jakies dowody na wine admina ze zle przyznal bana itd bo narazie to zalozyles tylko temat w ktorym nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2014 #242233 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 jest ss z konsoli z moim noobem i nastepnie z banem. to bylo od razu po wejsciu na serwer, i zlamieniu przez fightera rundy, co mam jeszcze przedstawic skoro nic wiecej nie bylo ? :> a rozumiem, nie jest to skarga, bardziej odwołanie się od bana, rozumiem na godzine, nawet na trzy, po prostu uwazam ze dzien to za dlugo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2014 #242236 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Poczekajmy na Fightera, na pewno ma jakieś dowody i je przedstawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 17 Grudnia 2014 #242242 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Bana nie dostałeś za samo napisanie "brawo noobie " również chwilkę wcześniej użyłeś obraźliwych słów w stosunku do mnie tutaj jest ss'y z dowodami z mojej strony http://www57.zippyshare.com/v/87383819/file.html . Twoje zachowanie nie było miłe dopiero co dołączyłeś do gry i od razu wykazałeś się brakiem kultury , z banem na 1 dzień troszkę przesadziłem wiec proszę któregoś z s@ o skrócenie go do czasu jaki uważacie za słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2014 #242250 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Ok. skracam bana do 6 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 17 Grudnia 2014 #242251 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi