Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2014 #242206 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Nick: L[O]gaN` Wiek: 17 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na wielu serwerowniach małych jak i zarówno na dużych Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 Staż w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: Steam ! Dlaczego Ty: Jestem niekonfliktowym graczem . Pouczam tych co "lamią" regulamin . Często przesiaduje / udzielam sie na forum jak i na serwerze . Cziterów zgłaszam na u@ / steam . Mam świetny kontakt z adminami i graczami . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tygodniu 2-3 h . Natomiast w weekendy "dochodzi" do 4-5 h Kontakt: Steam / Forum / ts3 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/L%5BO%5DgaN%60/80.72.43.106:27022/ Proszę o pozytywne rozpatrzenie rozprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2014 #242247 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Gracz jest spoko,nie kłóci się z nikim ma kulturę i myślę że nada się na to stanowisko, Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2014 #242262 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Często go widuje na serwerze raczej Żadnych kłopotów z nim nie ma i posiada steama moim zdaniem jest dobrym przykładem na admina jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 17 Grudnia 2014 #242316 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 "Dlaczego Ty: Jestem niekonfliktowym graczem . Pouczam tych co "lamią" regulamin . Często przesiaduje / udzielam sie na forum jak i na serwerze . Cziterów zgłaszam na u@ / steam . Mam świetny kontakt z adminami i graczami . " Myślę, że to mówi samo za siebie Wszystko sie zgadza jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 17 Grudnia 2014 #242318 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 masz tak i się ciesz wszystko jest na górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 17 Grudnia 2014 #242343 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Na początku wypisze moje spostrzeżenia, a następnie podsumuję. -Twoja aktywność na forum wygląda po prostu na sztuczną. Posty piszesz bez własnego zdania, podobnie do poprzedników byle by było. -http://multi-head.pl/topic/47477-pomocy-brak-ss/#entry254623 Nie znasz do końca regulaminu forum. -Nie spodobała mi sie Twoja "zachęta" z dzisiaj na steam. Nie trawię takiego czegoś. -Jedyne co Cię ratuje przed byciem na Nie to aktywność w zgłaszaniu cheatów i łamania regulaminu. Dlatego jestem neutralny i w przypadku ostrzymania admina to tylko na okres próbny moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2014 #242500 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Jestem na tak : - wiek - steam - aktywny - przyjazny wobec innych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Grudnia 2014 #243067 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Jesteś aktywny , kulturalny i często zgłaszasz cziterów, jednak myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie danie Ci admina na okres próbny 2-ch tygodni. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Grudnia 2014 #243068 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi