Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2014 #241782 Napisano 16 Grudnia 2014 Witam wszystkich serdecznie W związku z moją ponad czteroletnią przerwą w CS'a postanowiłem wrócić z tym że tylko i wyłącznie rekreacyjnie Stary koń już ze mnie i nie mam za bardzo już na to czasu ale co mi tam, raz na jakiś czas można sobie kilka rundek postrzelać w te 'karabiny' Co do skill'a, kiedyś nie chwaląc się był grałem nałogowo przez około 5-6 lat,w trakcie kariery zdarzyło mi się nawet kilka razy adminować na serwerze piromani,strzelnica i kilku innych również już nie istniejących. No ale to przeszłość,na dzień dzisiejszy stwierdzić mogę że uczę się wszystkiego od początku aczkolwiek z każdą rundą jest coraz lepiej i nawet staty na +. Na forum postanowiłem się zarejestrować bo serwer bardzo mi sie spodobał, był to pierwszy wybór i już tutaj zostanę na only dd2#1 Pozdrawiam wszystkich raz jeszcze i do ustrzelenia
OlCia Napisano 16 Grudnia 2014 #241783 Napisano 16 Grudnia 2014 Witaj zapraszam także na dd2/inf Życzę Ci sporo tych + i miłego pobytu na mh Powodzenia
Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2014 #241795 Napisano 16 Grudnia 2014 Witaj miłej zabawy razem z nami.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
Popularne Dni
16 Gru
6
Najaktywniejsi w tym temacie
guciu_ 1 post
Strajk 1 post
OlCia 1 post