Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2014 #241782 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Witam wszystkich serdecznie W związku z moją ponad czteroletnią przerwą w CS'a postanowiłem wrócić z tym że tylko i wyłącznie rekreacyjnie Stary koń już ze mnie i nie mam za bardzo już na to czasu ale co mi tam, raz na jakiś czas można sobie kilka rundek postrzelać w te 'karabiny' Co do skill'a, kiedyś nie chwaląc się był grałem nałogowo przez około 5-6 lat,w trakcie kariery zdarzyło mi się nawet kilka razy adminować na serwerze piromani,strzelnica i kilku innych również już nie istniejących. No ale to przeszłość,na dzień dzisiejszy stwierdzić mogę że uczę się wszystkiego od początku aczkolwiek z każdą rundą jest coraz lepiej i nawet staty na +. Na forum postanowiłem się zarejestrować bo serwer bardzo mi sie spodobał, był to pierwszy wybór i już tutaj zostanę na only dd2#1 Pozdrawiam wszystkich raz jeszcze i do ustrzelenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 16 Grudnia 2014 #241783 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Witaj zapraszam także na dd2/inf Życzę Ci sporo tych + i miłego pobytu na mh Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 16 Grudnia 2014 #241791 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2014 #241795 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Witaj miłej zabawy razem z nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2014 #241797 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 16 Grudnia 2014 #241799 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Siemano . wpadaj na dd2#2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi