Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> syjon dumnym krokiem na admina

syjon

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:syjon

Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem 1 raz

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 

Staż w CS-sie: Coś od 4 klasy

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty: Miałem admina na tym serwerze ale z niego zrezygnowałem , niebyło na mnie żadnej skargi i dobrze się sprawowałem  :D

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2,5 h 

Kontakt: Forum,STEAM

Link do GameTracker'a: http://www.gametrack...2.43.106:27022/

Cytuje "Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14 dni od momentu odrzucenia przez Administrację. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum." 

serio moje podanie było odrzucone ale już jest wyjaśnione a , że niechce czekać daje drugie podanie mam pozwolenie od Ani

Skoro od Ani  :kibic:  to przepraszam 

Na Nie. 

-Zero aktywności na serwerze, nic nie zgłaszasz, po prostu grasz. Obawiam się, że tak samo może wyglądać Twoje adminowanie, no moze poza banami gdy zabije Cię cheat.

-Nie znasz regulaminu, serwera nie wiem do końca ale forum na pewno nie znasz: http://multi-head.pl/topic/47835-podanie-logan/#entry256045

-Wróciłeś stosunkowo niedawno. 

Moim zdaniem powinieneś pograć jeszcze tydzień-dwa, zwiększyć aktywność np. w zgłaszaniu łamania regulaminuy lub cheatów. Jeśli nie ma admina to robisz ss albo demko i wrzucasz na forum do odpowiedniego działu. 

@Down. Z Twojej wypowiedzi wynika, że niech cheat lata, nie pisze do jedynego dostepnego admina. Niech lata. To jest nastawienie admina?  Nie obchodzi mnie co było dawniej, co mówią starzy gracze bo byłem tutaj już dawno gdy grałeś i wiem jaki jesteś. Oczu mi nie zamydlisz, a kłócisz nie masz się co, zdania nie zmienię. 

Na Nie. 

-Zero aktywności na serwerze, nic nie zgłaszasz, po prostu grasz. Obawiam się, że tak samo może wyglądać Twoje adminowanie, no moze poza banami gdy zabije Cię cheat.

-Nie znasz regulaminu, serwera nie wiem do końca ale forum na pewno nie znasz: http://multi-head.pl/topic/47835-podanie-logan/#entry256045

-Wróciłeś stosunkowo niedawno. 

Moim zdaniem powinieneś pograć jeszcze tydzień-dwa, zwiększyć aktywność np. w zgłaszaniu łamania regulaminuy lub cheatów. Jeśli nie ma admina to robisz ss albo demko i wrzucasz na forum do odpowiedniego działu. 

w swojej grze dużo miałem aktywności teraz również ją mam ale niepisze do ciebie.Pozatym miałem admina i niebyło tak jak napisałeś często sprawdzałem kolesi i siedziałem na spect oraz wchodziłem kiedy ktoś mnie oto prosił.Starzy gracze mogą potwierdzic

Nie jestem przekonana co do Twojego podania. 

Racja byłeś adminem i nie było skarg, to mogę przyznać .

Regulaminu też nie łamiesz i jesteś aktywny.

Myślę, że można dać Ci szansę i najlepszym rozwiązaniem  będzie danie Ci admina na okres próbny 2-ch tygodni w czasie, których podejmę ostateczną decyzję.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...