xXx_Botor_xXX Napisano 24 Lutego 2016 #401826 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Wzór skargi (data i godzina): 17:30 Nick admina/gracza, który zawinił: gracz Schuflee Dowody: http://www63.zippyshare.com/v/AXtbcoYg/file.html Świadkowie: Brak. Uzasadnienie: Gracz napisał dwa podania na admina Cod 45k, przy jego drugim podaniu napisałem "Po co piszesz drugie podanie, skoro jeszcze pierwsze nie zostało rozpatrzone?". Napisał do mnie na forum, kazał się nie wpi***lać, a potem mówił żebym się pier**lił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 24 Lutego 2016 #401843 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Dzięki za zgłoszenie. Myślę, że takie osoby nie mają prawa reprezentować M-H. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 24 Lutego 2016 #401845 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi