Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2014 #241398 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Nick:Smyku Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):mam już adma na dd2/inf Znajomość AMXX (W skali 1-10):6-7 Staż w CS-sie:ok 4 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Na serverze nie ma adminów jedynie jak napisze do FiGhT3r albo adonaj29 to wejda i zbanują. Wiem, że nie mam 30h ale nie da się grać jak grają czity. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1h-5h Kontakt:Steam.pw.ts Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Smyku/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Grudnia 2014 #227723 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Z racji na brak adminów i rzetelność Smyka w wykonywaniu powierzonych mu zadań, przyjmuję podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Grudnia 2014 #227724 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi