Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2014 #241332 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Nick:RoLnIk Wiek:16lat Doświadczenie (w byciu adminem):Całkiem dobre, miałem już admina na innym serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam:Steam ale nie wchodze na steama Dlaczego Ty:Chciałbym być adminem,ponieważ przeszedłem na ten serwer i zauważyłem, że żadko admin jest na serwerze a pełno cziterów i chciałbym dać innym graczom spokojną grę bez cheatów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:różnie, ale w weekendy więcej a szczególnie w sobotę. Kontakt:GG: 50989530 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/RoLnIk/80.72.40.110:27027/ nie mam dużo godzin przegranych ale proszę o przyjęcie, pozdrowienia RoLnIk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Grudnia 2014 #241358 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Kpina. Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 15 Grudnia 2014 #241360 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Nie spełniasz podstawowych wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 15 Grudnia 2014 #241361 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi