Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2014 #241304 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Witam Proponuję zrobienia rozgrzewki na serwerze. To znaczy że po zakończonej rundzie będzie rozgrzewka na glogi przez min po rozgrzewce zacznie się już gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2014 #241359 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Według mnie pomysł jest zupełnie bezsensu, nie przyjmie się. Sporo graczy będzie narzekać na tego typu rzecz na serwerze. Jest jak jest, ja bym niczego nie zmieniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 15 Grudnia 2014 #241365 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Według mnie pomysł jest zupełnie bezsensu, nie przyjmie się. Sporo graczy będzie narzekać na tego typu rzecz na serwerze. Jest jak jest, ja bym niczego nie zmieniał. Zgadzam się z poprzednikiem w 100%. Zbędny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Grudnia 2014 #241367 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Również jak poprzednicy, zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Grudnia 2014 #241385 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Zostawiamy bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Grudnia 2014 #241386 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Grudnia 2014 #241387 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi