Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Strzelec Wyborowy

Andoy

Rekomendowane odpowiedzi

Cytując:

INTA 15

ZDROWIE 50

DEF 35

KONDA 10

Posiada każdy granat i bodajże ak i famas?

Bezlik ammo, 1/9 na oślepienie, widzi miny, wbudowany hełm, potrójny skok

Ta klasa albo powinna być premium, albo powinna zostać osłabiona bo bardzo bardzo często na 160 czy 170lvlu zostaje oślepiony i zabity przez "świerzego" gracza grającego właśnie tą klasą, jest to klasa wręcz za mocna. Mając 170+lvl (zabójcą), jeden z graczy (grający strzelcem) i mający 100+lvl rozbija mnie niemal za każdym razem. Widzi moje miny, chce to skacze jak chce a do tego oślepia mnie i mimo że uciekam czy nwm co robie to on ma bezlik i spamuje tą amunicją jak szalony.

PS. oślepienie jest też troche za długie

moim zdaniem klasy jakie sa teraz sa bardzo dobre bo moga konkurowac z premium i kazdy ma rowniejsze szanse .. klasa powinna byc zostawiona

ale rozumiesz że ta klasa jest za mocna? ja płacę za klasę premium a ktoś ma mieć równie dobrą klasę za nic? to niech wszystkie będą bezpłatne...

co ty wogole gadasz hehe wez przeczytaj co ty wogole piszesz .. to skoro jest taka mocna to graj nia :) a nie kupujesz hehe premki sa silniejsze ale ja sie bardzo ciesze ze ze zwykle klasy tez sa dobrze udoskonalone bo chociaz nie jest tak latwo :) niech kazdy ma szanse a nie tylko ty bys chcial zabijac haha naprawde niektorzy maja racje ze od twoich postow tylko smiac sie chce :D

Andoy no i co że płacisz za klasę premium ? To ma znaczyć to że masz wszystkich bić bo masz premke ? :D Prócz premium i lvl trzeba mieć również jakiegoś skilla ale widocznie u Ciebie go trochę brak jeżeli płaczesz o taką zwykłą klase a biegasz premką 170lvl+ :D Równie dobrze sam możesz grać tą klasą ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...