Andoy Napisano 15 Grudnia 2014 #241248 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Cytując: INTA 15 ZDROWIE 50 DEF 35 KONDA 10 Posiada każdy granat i bodajże ak i famas? Bezlik ammo, 1/9 na oślepienie, widzi miny, wbudowany hełm, potrójny skok Ta klasa albo powinna być premium, albo powinna zostać osłabiona bo bardzo bardzo często na 160 czy 170lvlu zostaje oślepiony i zabity przez "świerzego" gracza grającego właśnie tą klasą, jest to klasa wręcz za mocna. Mając 170+lvl (zabójcą), jeden z graczy (grający strzelcem) i mający 100+lvl rozbija mnie niemal za każdym razem. Widzi moje miny, chce to skacze jak chce a do tego oślepia mnie i mimo że uciekam czy nwm co robie to on ma bezlik i spamuje tą amunicją jak szalony. PS. oślepienie jest też troche za długie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2014 #241252 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Nie płacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 15 Grudnia 2014 #241267 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 moim zdaniem klasy jakie sa teraz sa bardzo dobre bo moga konkurowac z premium i kazdy ma rowniejsze szanse .. klasa powinna byc zostawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 15 Grudnia 2014 Autor #241272 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 moim zdaniem klasy jakie sa teraz sa bardzo dobre bo moga konkurowac z premium i kazdy ma rowniejsze szanse .. klasa powinna byc zostawiona ale rozumiesz że ta klasa jest za mocna? ja płacę za klasę premium a ktoś ma mieć równie dobrą klasę za nic? to niech wszystkie będą bezpłatne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 15 Grudnia 2014 #241295 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 co ty wogole gadasz hehe wez przeczytaj co ty wogole piszesz .. to skoro jest taka mocna to graj nia a nie kupujesz hehe premki sa silniejsze ale ja sie bardzo ciesze ze ze zwykle klasy tez sa dobrze udoskonalone bo chociaz nie jest tak latwo niech kazdy ma szanse a nie tylko ty bys chcial zabijac haha naprawde niektorzy maja racje ze od twoich postow tylko smiac sie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2014 #241298 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Andoy no i co że płacisz za klasę premium ? To ma znaczyć to że masz wszystkich bić bo masz premke ? Prócz premium i lvl trzeba mieć również jakiegoś skilla ale widocznie u Ciebie go trochę brak jeżeli płaczesz o taką zwykłą klase a biegasz premką 170lvl+ Równie dobrze sam możesz grać tą klasą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Grudnia 2014 #241300 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Jak dla mnie nie opłaca się osłabiać tej klasy. W końcu ludzie muszą mieć jakieś szanse z premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 15 Grudnia 2014 #241301 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 A jak dla mnie, temat do zamknięcia. Po co zaśmiecać forum takim czymś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Grudnia 2014 #241310 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Też mi się tak wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Grudnia 2014 #241311 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi