JedziemzKoksem Napisano 24 Lutego 2016 #401779 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Nick: JedziemzKoksem Wiek: 19 Data rejestracji na forum: 01 grudnia 2015 Czas spędzony na forum: 2d 21h 31m Doświadczenie w ocenianiu:Ciężko stwierdzic, mam nadzieje że dobre. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Narazie jeszcze nie i mam nadzieje ze to bedzie ten pierwszy raz. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: NIe Dlaczego Ty?:Myślę że przyda sie wam pomoc a ja mam sporo wolnego czasu i mam nadzieje że bede pomocny. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: od 2 do max 3 Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) TAK Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie) TAK Coś od siebie: Szybko sie ucze,jestem bezkonfliktowy i pomocny dlatego chce pomoc takze wam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 27 Lutego 2016 #403050 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Zestaw wysłany na Pw. //Zgoda na wysłanie zestawu @Silverka. //Proszę o przyjęcie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 28 Lutego 2016 #403508 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi