.:Sen.Sei:. Napisano 24 Lutego 2016 #398349 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Siemaneczko Nick: .:Sen.Sei:. Wiek: 20 lat Doświadczenie (w byciu adminem): dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: jestem codziennie praktycznie ;d Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: na steam mam 100 godzin przegranych w ciagu 2 tygodni to mowi samo za siebie ;d Kontakt: pw na forum mam adma na cs go 2 i chciałbym żeby go przenieść na ffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Sen.Sei:. Napisano 24 Lutego 2016 Autor #398348 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Sen.Sei:. Napisano 24 Lutego 2016 Autor #398344 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 zebym mial admina na ffa a tam juz nie no proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 24 Lutego 2016 #401092 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie ma czegoś takiego jak przenoszenie, są różne serwery i różne wymagania. Dobij godziny aby złożyć normalne podanie i jeśli nie chcesz adminować na GO#2 to zrezygnuj Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi