Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240696 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Nick: Kappa Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Tylko raz byłem adminem. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Tak 6/10 ale szybko się uczę Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ zauważyłem, że gracze bardzo często narzekają na nieobecność adminów. Bardzo często kiedy ja jestem na serwerze widzę dużo cheaterów jak i miejszych wykroczeń. W przypadku tych pierwszych od razu nagrywa demo, wrzucam na forum, ale i tak zanim owa osoba zostanie zbanowana strasznie napsuje innym gry i nerwów. Staram się pomagać dotychczasowym adminom, zgłaszać jakieś większe i mniejsze ''wykroczenia'' jak miny w zabronionym miejscu etc. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Ogólnie gram codziennie tak od 3-5h Kontakt: Steam, forum oraz gg :> Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Kappa/80.72.43.106:27022/ @EDIT Edytowane z powodu literówki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 13 Grudnia 2014 #240697 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Oczywiste TAK - Często na serwie, - Ogarnięty, - Trzyma się regulaminu, - Zgłasza Cziterów, Myślę, że botek sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240712 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Powody Up jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 13 Grudnia 2014 #240737 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Jestem skłonny dać Tak ale: -Okres próbny tydzień-dwa -Jeden błąd czyt. nieuzasadniony ban, ban bez dowodów, złamanie przez Ciebie regulaminu, mniejsza aktywność nie zgłoszona wcześniej opiekunowi lub w odpowiednim dziale = OUT oczywiście w trakcie okresu próbnego, potem jeśli przejdziesz będziesz podlegał standardowym wymaganiom i prawom względem admina Po tym czasie oczywiście Opiekun oceni Twoją działalność jako admin i zadecyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Grudnia 2014 #242150 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi