Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240567 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Nick: eMiKaOeS Wiek: 18 lat. Znajomość AMXX (x/10): 7/10. Staż na forum: 145 dni. Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Od dłuższego czasu przyswajam sobie wiedzę na temat AMXX. Wiem, że ta posada dałaby mi możliwość lepszego i szybszego rozwoju. Chciałbym dzielić się tym, czego się nauczyłem z użytkownikami forum. Kontakt: Forum, steam, skype, fb, gg, tel, ts3, vt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240581 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Jestem na TAK: +Czesto na forum +Udziela sie +Z taka ranga jak najwiecej osob +Ogarnia Ps: ile razy ty jeszcze bedziesz ten nick zmienial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Grudnia 2014 #241463 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko AMXX Support. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361903 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "AMXX Support " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi