Jarked Napisano 24 Lutego 2016 #401752 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Nick:Jarked Wiek:20Doświadczenie (w byciu adminem):Mam doswiadczenie ponieważ bylem już adminem i myśle ze sobie poradzę Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:4 Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Gram często w godzinach nocnych kiedy najwiecej czitow wchodzi.I chciałbym pomóc ogarnąć czitów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:6 Kontakt:Steam Link do GameTracker'a: http://www.gametrack...2.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały MeKinToSz Napisano 24 Lutego 2016 #398373 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Ja jestem na Tak -steam -h -no i już miał admina wiec okres próbny jak najbardziej sprawdzimy czy sie nadaje jedyny minus to taki ze w tym wieku stawiasz strasznie słaby opór bez obrazy ale kobiety u nas lepiej graja wiec dlatego nie do końca wiarygodny byłem z tym twoim 20 lat ale to nie ma znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Lutego 2016 #398352 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Widać, że Ci zależy i nie odpuszczasz. Jesteś bardzo aktywny co widać po GT. Grając na serverze, nie widziałem Cię abyś robił coś niezgodnie z regulaminem. Doświadczenie posiadasz. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 24 Lutego 2016 #401812 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Dziś ładnie się pucowałeś Jestem,na TAK, grasz w nocy i zgłaszasz haxy na sb, aktywność dobra. Masz moje tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Amb(r)ozja Napisano 24 Lutego 2016 #401822 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Jestem na Tak . Nie mam zadnych zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 24 Lutego 2016 #401823 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Chłopak uparty, dopełnił wymogów więc czas dać mu szansę. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kjaerbye Napisano 24 Lutego 2016 #401832 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Jestem na tak, ze względu na to że siedzi w nocy a adminów w ogóle nie ma po 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 24 Lutego 2016 #401904 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Nadal nie mam zastrzeżeń. + często gra w godzinach porannych, kiedy admina brakuje + zgłasza u@ + posiada mikrofon + przesympatyczny chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 24 Lutego 2016 #401986 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Ja na nie, Jutro podeślę plik jak pojechałeś na rodziców jednego z graczy. Nie bardzo mnie interesuje do czego dotyczyła ta sprzeczka, ale wdałeś się w dyskusję i obaj zaczęliście się obrażać. Jeśli masz być adminem musisz zachować kulturę, a nie wdawać się w dyskusję. U Ciebie jest trochę do życzenia. Może i jesteś aktywny, ale Cię ponosi z emocjami. Wcześniej byłam tak, to teraz dam nie. 0Lf (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] Spokojnie, wiem co robie. killed Mistrzem Polski Jest Sovia with awp one man army killed Spokojnie, wiem co robie. with m4a1 *DEAD* Jarked : plecy *** Diesel killed Pepe with a headshot from m4a1 *** *DEAD* Jarked : kocie moge ci w te dupsko nakopac Multi-Head: Najlepszy gracz w tej rundzie: Diesel Multi-Head: Zdobyl 5 fragow Multi-Head: Ustrzelil 5 hsow *DEAD* Gruby Rudy Kot : nie masz takiej nogi Gruby Rudy Kot : na moje cielsko Spokojnie, wiem co robie. (RADIO): Fire in the hole! [Granat Dymny] shemhamfOrash! killed Diesel with m4a1 *** PONTON killed TECHNO.mp3 with a headshot from awp *** *** PoPeK [NDL] killed Michalek with a headshot from ak47 *** Jarked : a klekac to ty mozesz przed ojcem http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=19813 jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć hltv 18.02.2016 - 10:24:36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 24 Lutego 2016 #401987 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Najlepszy serwer w Polsce, którym minusem jest mała ilość adminów. Grasz w godzinach wieczornych, jakieś doświadczenie posiadasz. To powinno wystarczyć na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Of Disaster Napisano 25 Lutego 2016 #402028 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 na TAK - widać, że mu zalezy - spełnia wymogania - widoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 25 Lutego 2016 #402030 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Dostajesz @ na okres próbny 3 tyg Jeden kamp na respie po minucie, cele lub obraza i wiesz co Cie czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 25 Lutego 2016 #402031 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi