Glowa Napisano 23 Lutego 2016 #401692 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Nick: Glowa Wiek: 19 ( w tym roku ) Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem już adminem także jest Dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-się: 8 lat Steam / NonSteam: Non Steam Dlaczego Ty: Myślę ze mój powrót mógłby dużo zrobić Pomagałbym jak zawsze innym administratorom Jak wiadomo gra pełno nie typowych ludzi na serverze każdy o tym wie. Nie dają pograć innym gracza. Dobrze wiecie że kolejny administrator się przyda Myślę że parę osób mnie pamięta. Wiec Proszę o rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam Glowa Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5h Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Glowa/80.72.40.110:27027/ Nie grałem dlatego że pracowałem za granicą. Ale teraz wróciłem do Polski i znalazłem tu robotę i wiem że już nie wracam za granice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 23 Lutego 2016 #401696 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Ogólnie jestem na TAK + wiek + amx + godzinki są + znamy się bardzo dobrze, adminowałem z nim przez dłuższy czas tutaj + staż + doświadczenie + kutluralny + zgłasza - godziny w tym miesiącu do nadrobienia - no life Dobra bania na serwerze, kiedy ze mną gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malmorit Napisano 23 Lutego 2016 #401700 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Jestem na Tak: +wiek +amxx +doświadczenie +godziny na serwie +kultura na wysokim poziomie +pomocny +zgłasza na u@ -non steam Ominąłeś punkt - kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 23 Lutego 2016 #401706 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 +amx +godziny +ogarnięty +wiek -osobiście to słabo cię znam, wróciłeś niedawno. -nie wiem jak z kontaktem Ogólnie jestem neutralny (głównie chodzi o to, że niedawno wróciłeś i nie każdy cię może kojarzyć). Gdybyś, podanie złożone tydzień później to nie miałbym żadnych wahań. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 24 Lutego 2016 #401721 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 jestem na tak amx wiek ogarniety godzinki ja pamiętam tego gracza i jako admin nie sprawiał żadnych problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 24 Lutego 2016 #401747 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Jestem za okresem probnym z racji iz wrociles niedawno i troche za szybko polecialo to podanie. +AMX +Wiek\ +Zglasza na U@ +Kultura -Brak steam Ogolnie nie sprawia problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 24 Lutego 2016 #401780 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Jestem na tak: -doswiadczenie -wiek -amx -lubiany -kultura -zglasza u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 25 Lutego 2016 #402235 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Przyjęty, zgłoś się do mnie na pw w celu dopełnienia formalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 25 Lutego 2016 #402236 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi